INDUSTRY GUIDE
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
Overzicht tarieven
    

prikbord bericht plaatsen               

los berichten en vacatures plaatsen als niet-lid 

€1,08 per bericht

FREE account
 

account zonder lidmaatschap
 

gratis
 
  
 

 

FILMPEOPLE
PLUS lidmaatschap
 


     

vanaf €35 per jaar 

FILMPEOPLE
INDUSTRY lidmaatschap                  
 

lidmaatschap voor makers, producenten, filmprofessionals       
 

vanaf €55 per jaar 

FILMPEOPLE
COMPANY lidmaatschap            
 

lidmaatschap voor bedrijven,
instellingen en organisaties     
 

vanaf €95 per jaar
                  Opzeggen
Na de eerste 12 maanden kun je op elk gewenst moment (per direct) opzeggen. Stuur dan een mailtje naar de helpdesk, vermeld daarbij je naam en op welke datum je wilt opzeggen.

Tussentijds upgraden
Als je tijdens de duur van je lidmaatschap wil upgraden, dan is het slim om contact op met de helpdesk: [email protected]. Technisch is het nog niet mogelijk dat zelf te doen.

Verlenging
Na twaalf maanden wordt het lidmaatschap verlengd voor onbepaalde tijd, dat wil zeggen: totdat je je lidmaatschap zelf opzegt.
- De contributie bij verlenging is hetzelfde bedrag als waar je oorspronkelijk lid voor bent geworden.
- Je kunt na verlenging elk moment je lidmaatschap stoppen, ook al heb je de jaarfactuur ontvangen (die kunnen we voor je aanpassen).

Er wordt na het eerste jaar opnieuw een jaar-factuur gestuurd. Als je tussentijds je lidmaatschap opzegt wordt de factuur aangepast en worden enkel de reeds gepasseerde maanden in rekening gebracht**.

Contributie
De contributie blijft in beginsel gelijk is aan die van het eerste jaar.
Als er een contributieverhoging aankomt, kondigen we dit ruim van te voren aan per email. 

Facturatie
De eerste faktuur (met BTW vermelding) wordt je per email toegestuurd na betaling. Daarna ontvang je je factuur per jaar.
Als je opzegt, ontvang je na de verwerking van je opzegging een aangepaste factuur. De originele jaarfactuur vervalt dan.

* Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

** Er wordt bij tussentijdse opzegging een maandtarief gehanteerd voor personen lidmaatschappen. We rekenen daarbij alleen de maanden die volledig zijn benut, en sturen je een aangepaste/gereduceerde factuur.  Het totaal is nooit meer is dan het normale contributie voor een jaar. De exacte hoogte van het gereduceerde bedrag hangt af van type lidmaatschap waarvoor je hebt gekozen.Voor Filmpeople Plus en Pro bedraagt het losse maandbedrag 9 euro per maand.
Overeenkomsten voor betaalde lidmaatschappen voor bedrijven worden aangegaan voor de duur van 12 maanden. De overeenkomt zal tevens automatisch worden voor onbepaalde tijd worden verlengd, telkens per 12 maanden. Bij opzegging van een bedrijfs-lidmaatschap zal deze verlopen na deze periode van 12 maanden.