zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Stylist & Grimeur gezocht op TFP Basis

Robin Ceuleers
Grimeur & Stylist gezocht op TFP Basis omgeving Utrecht, Arnhem, Ermelo . Casting is compleet!

We zijn op zoek naar een stylist die de kleding verzorgd op de set en een grimeur om deel te nemen aan onze shortfilm, "Detective's Honor." Dit is een korte film waarin we de wereld van mysterie en intrige verkennen, en we hebben jouw expertise nodig om onze personages tot leven te brengen.

Wanneer:

Opnamedagen: 21 september, Groene wissel Oosterbeek & Speulder & Sprielderbos Ermelo, Tijden: 10:00 beginnen bij de Groene wissel in Oosterbeek.

Er zal nog een 2e en 3e Opnamedag komen datum is nog onbekend.

Belangrijke info. Ik werk bij een Multimedia bedrijf en ik krijg de opdracht om een short film te maken. Script en verhaal en idee heb ik zelf gemaakt. Er is geen budget of vergoeding beschikbaar, maar je krijgt wel de kans om te werken aan een boeiend project en je vaardigheden te demonstreren.

Wat we zoeken:

Een creatieve styliste met een passie voor kostuumontwerp om de look van onze personages te creƫren. Hierbij heb ik wat fotos van Pinterest afgehaald ter inspiratie.

Een ervaren make-up artist/grimeur die in staat is om verschillende looks en effecten te realiseren om de sfeer van de film te versterken

Synopsis ShortfilmSamuel, een pas afgestudeerde rechercheur, koestert sterke gevoelens voor zijn jeugdvriendin Emma, een spiritueel verlichte vrouw met een passie voor Tarotkaarten. Wordt op een dag ontvoerd door leden van een mysterieuze organisatie. De politie waarschuwt Samuel en vertelt hem dat Emma voor het laatst gezien is in een mysterieus bos. Vastberaden om Emma te redden en zijn vaardigheden als detective te bewijzen en zijn eerste missie te volbrengen, begint Samuel aan een intensieve zoektocht naar aanwijzingen. Terwijl hij systematisch te werk gaat, wordt hij geconfronteerd met vreemde verschijnselen en een toenemend gevoel van dreiging. Terwijl Samuel de waarheid probeert te achterhalen, ontdekt hij de duistere figuur genaamd The Hierophant, de meedogenloze leider van de organisatie. Samuel staat voor de ultieme strijd tegen The Hierophant om Emma te redden en de mysterieuze organisatie te ontmaskeren.

Voor Interesse laat een PB achter of via Instagram

Insta: https://www.instagram.com/solitair.video
report NOT OK send to a friend send a comment


Bericht geplaatst door: Robin Ceuleers
login om te reageren op dit bericht
Op: 11-09-2023 / 63 x bekeken
bekijk profiel