zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
FeiyuTech AK2000 3-assige gimbal
Koen Suidgeest
Lokatie
Leiden

Vraagprijs
295,00

Omschrijving
Gimbal, 360 graden op drie assen. Ligt heel goed in de hand en is gebruikersvriendelijk. Tot 2,8kg (de meeste DSLR's en alle systeemcamera's kunnen erop). Maakt mooie stabiele beelden in beweging. Goed voor pro en amateur gebruik. Maakt contact met sommige camera's via wifi, zo niet via bijgeleverd kabeltje.

Ik heb deze recent voor een project op verzoek van de klant gekocht en twee dagen gebruikt. Nu wil ik hem doorverkopen. Als nieuw, compleet, zit geen kras op.

De AK2000 is extra fijn t.o.v. van de competitie (bijv. Crane2) omdat de gimbal zelf niet in de weg zit van het schermpje achterop je camera. Echter, ik heb er ook een extra handvat bijgekocht voor extra stabiliteit. Daar kan je ook een kleine monitor op monteren. Of een microfoon.

Ik verkoop voor minder dan 80% van de nieuwprijs en het handvat doe ik er gratis bij. De prijs is niet onderhandelbaar. Staat ook op Marktplaats.

Officiële beschrijving van CameraNu: De FeiyuTech AK2000 is een veelzijdige 3-assige gimbal met een draagvermogen van 2.8kg, wifi en een gebruiksduur tot wel 12 uur. De AK2000 roteert de volledige 360° in drie richtingen: pan, roll en tilt. Het touchscreen LCD-display, de joystick en instelknoppen maken de bediening uiterst eenvoudig.

De eerste foto is van FeiyuTech zelf. De rest is die van mij reeds ingepakt. Camera niet meegeleverd.

Link bij dit bericht:
link naar website
meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Koen Suidgeest
login om te reageren op dit bericht
Op: 20-07-2019 / 411 x bekeken
Categorie: overig apparatuur
bekijk profiel