zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
Oproep voor alle ambitieuze acteurs onder ons!!
faaam - film actors academy amsterdam
Lokatie
Amsterdam

Hoezo vakantie-modus? Geen zin om op je strandlaken te liggen wachten terwijl er misschien weer een rol aan je voorbij waait.. je hebt nu zeeën van tijd en profiteer daar van!

Op zaterdag en zondag van 10.00 tot 13.00 werk je aan je auditie skills en train je onder begeleiding van Joep van der Zaal en Nick Golterman om de kans voor het pakken ven je rol in een commercial, serie of film te vergroten. Ook om toegelaten te worden voor acteur opleidingen is geen makkie!

Joep en Nick zijn zelf jaren geleden afgestudeerd aan faaam en geven nu coaching aan acteurs. Omdat ze zelf dagelijks bezig zijn met hun eigen regie en acteer cariere kunnen ze jou adviseren en sturen. Met hun ervaring kunnen ze jou verder helpen om eindelijk die kans te grijpen voor een rol.

Heb je uiteindelijk interesse om de gehele weekendopleiding te volgen bij faaam? Dan is dit absoluut de perfecte stoomcursus richting de opleiding.

Deze vooropleiding start op zaterdag al op 17 augustus en eindigt op zondag 15 september. De leeftijd is van 18 t/m 65 jaar, maar ligt nu gemiddeld tussen de 21 en 35.


Meer informatie kan je vindend op: https://www.faaam.nl/vooropleiding/

Link bij dit bericht:
link naar website
meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: faaam - film actors academy amsterdam
login om te reageren op dit bericht
Op: 07-08-2019 / 483 x bekeken
Verloopt op: 19-08-2019
bekijk profiel