zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
Acteerwerk gezocht!
Laura Felicia Oorschot
Dag!

Wanneer er wordt gezocht naar een acteerklus uitgevoerd door een enthousiaste jongedame met het een en ander aan ervaring, zit u helemaal goed! Ik zal mezelf even voorstellen.

Ik ben Laura, achttien jaar en zelfstandig wonend.
Sinds klein meisje hou ik me al bezig met acteren. Ik stond tv-series na te spelen voor de spiegel, leerde de scenes uit mijn hoofd. Tijdens de eindmusical in groep 8 werd mijn passie voor het eerst duidelijk tegenover de buitenwereld. Ik werd overspoeld met talloze complimentjes dat ik echt wat hiermee moest gaan doen. Vanaf dat moment wist ik het dan ook zeker: toneel is wat ik echt wil!

Sinds die tijd heb ik meegedaan in een lokale toneelgroep (gemeente Montfoort, de gemeente waar ik ben opgegroeid), ben ik wezen kijken op open dagen van toneelscholen en ben ik in augustus 2018 begonnen aan de Vooropleiding Theater Nederland. Gedurende mijn tienertijd heb ik mezelf helaas niet maximaal kunnen inzetten op toneel, doordat werken en geld verdienen voor mij prioriteit was. Ik ben in een niet al te warm nest opgegroeid, wat zich uitte in dat ik zo snel mogelijk op mezelf wilde en al vanaf erg jonge leeftijd altijd aan het werk was om dit te bereiken. Mijn passie voor toneel heeft hier zeker onder geleid.

Momenteel heb ik alles ontzettend op orde, ik ben een gelukkig en enthousiast mens en werk hard aan de doelen die ik in de acteerwereld wil bereiken.. Met succes; al snel nadat ik op mezelf woon mag ik over twee maanden auditie doen voor faaam Amsterdam, start ik in augustus 2019 opnieuw met de vooropleiding Theater Nederland beginnen en heb ik een rol inclusief tekst voor de jeugdserie SpangaS op NPO3 mogen spelen.
De reden waarom ik hier inschrijf? Laten we kijken of we wellicht wat voor elkaar kunnen betekenen en laten we werken aan een ideale productie!

Ik ben per mail en telefonisch bereikbaar.

Mvg,

Laura Oorschot


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Laura Felicia Oorschot
login om te reageren op dit bericht
Op: 10-08-2019 / 2585 x bekeken
Categorie: 18-30 , Vrouw , Student / in opleiding , Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling)
bekijk profiel