zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

ATEM TV Studio HD - Black Magic

Johan Plomp
Lokatie
Numansdorp

Vraagprijs
650

Omschrijving
Blackmagic Design ATEM Television Studio HD

De Blackmagic Design ATEM Television Studio HD is een live productie switcher ontworpen voor zowel omroepen en AV-professionals. Het is uitgerust met vier SDI en vier HDMI-ingangen zodat je acht signaalbronnen met een resolutie van 1080p en 60fps kunt aansluiten. Boordevol highend broadcast snufjes, biedt de ATEM Televison Studio HD re-sync op alle ingangen zodat je altijd een schone omschakeling verkrijgt, of je nu met professionele of consumentencamera's werkt. Daarnaast krijg je een multiview uitgangssignaal zodat je alle bronnen kunt monitoren op een enkel beeldscherm. Verder biedt de switcher een AUX-uitgang, ingebouwde talkback, twee still beelden opslagplaatsen, een audiomixer, camera control unit en nog veel meer! De ATEM Television Studio HD is perfect voor live producties, series, web shows, audio/video en zelf rechtstreekse uitzending van videogame competities! Sluit je camera's, game consoles of computers aan en schakel live!


Ongelooflijke compact
De ATEM Television Studio HD is een echte professionele switcher in een ongelooflijk kleine behuizing waardoor het compact en draagbaar genoeg is om overal te kunnen gebruiken! Het alles-in-een ontwerp omvat een ingebouwde voeding, groot voorpaneel met bedieningselementen schakelknoppen voor signaalbronkeuze, een ingebouwd LCD-scherm, een draaiknop en meer. Het is klein genoeg voor plaatsing op een bureau, maar het kan ook in een rack gemonteerd worden met behulp van de optionele Teranex Mini Rack Shelf. Hierdoor kun je de switcher eenvoudig combineren met andere Blackmagic Design producten zoals de Teranex Mini converters, HyperDeck Studio mini recorders, Blackmagic Multiview 4 of Blackmagic Web Presenter en dat allemaal in een rack.


Eenvoudige en duidelijke bediening via het ingebouwde beeldscherm en verlichte knoppen
De bedieningsknoppen op het voorpaneel van de ATEM Television Studio HD omvatten acht grote verlichte toetsen voor het schakelen tussen ingangsbronnen, samen met audio-bedieningsknoppen, knoppen voor de downstream keyer, fade to black, mediaspelers, en cut-bus style of automatisch schakelen tussen overgangen. Dit betekent dat je een volledig programma kunt creƫren met de bedieningsknoppen op het frontpaneel. Dit maakt de ATEM Television Studio HD perfect voor dingen zoals professionele AV-installaties omdat alles wat je nodig hebt voor handen is om eenvoudig te kunnen schakelen tussen signaalbronnen. Via het ingebouwde LCD-scherm kun je alle instellingen gemakkelijk controleren en wijzigen. Daarnaast kun je het beeldscherm gebruiken voor video- en audio-monitoring, AUX controle en om het audiokanaal weer te geven waarvan je de instellingen wilt wijzigen.
Kenmerken van de ATEM Television Studio HD
- 8-kanaals SDI/HDMI switcher
- NTSC/PAL, HD en computersignaal compatibel
- 10-kanaals audiomixer
- Multiview uitgang via HDMI en SDI
- Upstream en downstream keyers
- DVE voor transitions en keyers
- Photoshop plug-in voor graphics
- Mediaplayers


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Johan Plomp
login om te reageren op dit bericht
Op: 27-02-2020 / 868 x bekeken
Categorie: montage apparatuur / software , overig apparatuur
bekijk profiel