zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
Producent voor documentaire gezocht
Karim Ouri
Het betreft mijn afstudeerfilm van de film master die ik volg in Engeland. De documentaire maak ik hier in Nederland (Amsterdam en Vlieland). De film wordt ondersteund en gedeeltelijke gebudgetteerd door de Engelse academie maar omdat het een Nederlandse film betreft, ben ik zoek naar een producent die hier samen met mij de film wil maken.

De documentaire gaat over Sien. Een 73 jarige vrouw die woont in Amsterdam (en in de zomer op Vlieland) die tijdens haar isolatie haar herinneringen van haar verleden als kraker - in de jaren 60 en 70 - inspreekt op een oude taperecorder. Ik ga vervolgens alle plekken langs die zij benoemt, zo ook haar kinderen. Wanneer Sien weer uit huis mag, ga ik met haar mee naar Vlieland.

Het is een film over de vrije geest, over de keuze om je leven in contrast te leiden met wat de maatschappij je opdraagt en over een cultuurfenomeen en persoonlijkheid waarvan het belangrijk is om die nu nog vast te leggen.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Amsterdam / Online

Omschrijving
Ik zoek iemand die met mij mee wil denken over de de film zelf en kansen ziet voor distributie en financiering. Ik ben de film al aan het draaien en er is een cinematograaf. Iemand met zakelijk inzicht voor film zou een mooie toevoeging zijn. Er is ook een adviserend producent die al helpt met de mogelijke route dus je hoeft niet helemaal 'from scratch' te beginnen.

Periode
Per direct tot ongeveer oktober/november.

Functie eisen / profiel
Productie, financiering, distributie, administratie (in samenwerking met mijzelf).

Wat bieden wij?
Een professionele documentaire voor je portfolio, ervaring als producent, vergoeding vanuit fondsenwerving, mogelijkheden voor verdere samenwerking.

Ik ben regisseur op het gebied van televisie, documentaire en muziekgerelateerde video zoals live registraties. Showreel: https://vimeo.com/355207437

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Karim Ouri
login om te reageren op dit bericht
Op: 29-06-2020 / 539 x bekeken
Categorie: Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling)
Verloopt op: 15-07-2020
bekijk profiel