zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
Animator gezocht voor 6/7 sec. outro
Oscar Murphy
Wij zijn momenteel bezig met een spec fashion video (een fake commercial die niet in opdracht van een merk gemaakt wordt en de kunsten van de crew weergeeft) die wij vorige winter in Japan heb opgenomen.

U kunt de meest up-to-date versie van ons project hier bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=UIqWzRnThR4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1A0x7ODSync3KXkcp9RiF0cX17DQ61wYeowAHBeY0B0WCfKVq5o4W0qkk

Er wordt momenteel gewerkt aan de grade, sound design en VFX.

En we zijn ook opzoek naar een animator die outro van deze spec commercial zal maken.

Het gaat om het stukje helemaal aan het einde waar het nu zwart is. De animatie zal dus slechts 6/7 second lang zijn. Het is als het ware de outro van de ‘commercial’ en zal in de stijl van Japanse commercials en Japanse animatie zijn. Het zal net als de voice-over een redelijk snelle tempo hebben en redelijk chaotisch zijn. De naam/logo van het spooth/fake brand zal in beeld komen en het idee is om avatars van het talent in beeld te brengen.

Ik moedig alle crewleden een collaboratie aan. Ik wil horen wat jouw uw ideeën zijn over dingen die we kunnen doen, wat uw heeft gezien en waarmee u graag experimenteert. Bring it on!

Het project is als portfolio stuk bedoelt. De mensen die hieraan mee werken, werken allemaal onbetaald omdat ze er zelf passie voor hebben en/of inzien hoe dit project een toevoeging kan zijn aan hun portfolio. De motivatie voor mijzelf is dat ik al een tijdje digital content en campagnes maak, maar qua niche eigenlijk liever iets meer deze kant op wil gaan.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
N/A

Omschrijving
Een animator die een passie heeft voor dit soort projecten.

Periode
N/A. Het doel is om het voor het einde van het Jaar af te hebben. Wij houden rekening met de agenda van iedereen, zeker aangezien het pro bono is.

Functie eisen / profiel
Het animeren van de outro voor dit filmpje.

Wat bieden wij?
Aan het einde van de filmpje komt eerst een een disclaimer waarin uitgelegd wordt dat het een spec fashion video is en daarna de credits van de crew.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Oscar Murphy
login om te reageren op dit bericht
Op: 16-09-2020 / 136 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
Verloopt op: 16-12-2020
bekijk profiel