zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
HBO Stage Creative Business
ATP Film Studios
ATP Film Studios ontwikkelt en produceert audiovisuele content en (VR)filmproducties voor bedrijven, evenementen en merken.

'We live to create together'​ is bij ATP Film Studios niet zomaar een slogan, maar een cultuur. Het creëren van een beleving, een boodschap die echt binnenkomt, mensen inspireren door middel van (film)producties in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, dat is wat ATP Film Studios typeert.

Met een team van creatieve, gepassioneerde collega's maakt ATP Film Studios commerciële producties zoals aftermovies, promo's, businessfilms, talkshows en (live) registraties, VR opnames maar ook documentaires en speelfilms.
Daarnaast produceert ATP Film Studios projecten, zoals een jaarlijks internationaal filmfestival en innovatieve VR projecten.

ATP Film Studios werkt door het hele land, vanuit haar kantoor en studiofaciliteiten in centrum Hilversum en vanaf haar TV studio op Landgoed Zonheuvel.

Nieuwsgierig geworden wat 'we live to create together'​ nou in de praktijk betekent? neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking en we laten het graag zien!
Bekijk ook onze social media kanalen en Youtube kanaal.

Lokatie
Hilversum

Omschrijving
Een gemotiveerde, creatieve HBO'er - bij voorkeur Creative Business - die energie krijgt van het meewerken aan nieuwe projecten, uitdagingen graag aangaat en die net als wij wil gaan voor het beste resultaat.

Periode
vanaf november 2020.

Functie eisen / profiel
Creativiteit, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en out of the box denken zit in je aard. Je krijgt energie van complexe vraagstukken, bent een collegiale teamgenoot maar je kunt ook goed zelfstandig werken.
In deze stage doe je ervaring op in diverse gebieden zoals: productie (conceptontwikkeling, voorbereiding en tijdens productie op locatie), onderzoek, redactie en het maken van online content (social media, website, etc).

Wat bieden wij?
Een gevarieerde, leerzame stage in een leuk, informeel bedrijf met creatief team. We gaan voor het beste resultaat en houden van innovatieve projecten en hebben daarom regelmatig brainstorms waar je als stagiaire ook bij betrokken wordt en van leert. Jouw input wordt gewaardeerd!
We houden ook van gezelligheid, humor, vrijdagmiddag borrels en genieten van ons werk.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: ATP Film Studios
login om te reageren op dit bericht
Op: 30-09-2020 / 594 x bekeken
Categorie: Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op: 01-11-2020
bekijk profiel