zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
Professionele acteur (35 - 60) gezocht voor 48 HFP Nijmegen
Kattenkwaad Creative
Voor het 48 Hour Film Project Nijmegen is team Kattenkwaad nog opzoek naar een professionele acteur om ons team te versterken! Wij doen mee met een vaste club gezellige mensen met veel 48 ervaring. Wij hebben zin er een leuk weekend van te maken en vooral om een hele toffe film te draaien.

Voor de mensen die 48 niet kennen, 48 is een filmwedstrijd waarin je binnen 48 uur een korte film maakt, op vrijdag krijg je verplichte elementen en op zondagavond lever je de film in. Daarna worden de films vertoont in een bios en kijkt een jury naar de films die enkele awards uitdelen. Aan 48 meedoen is een feestje en niemand mag worden betaald.

Wij hebben voorheen regelmatig mee gedaan aan filmwedstrijden onder de naam Vingery of 2 Bier, 1 Cola, eerder werk gemaakt door ons voor 48 hour of 72 hour kan je hier bekijken:
- https://www.youtube.com/watch?v=hI7i4SLPnX4
- https://www.youtube.com/watch?v=5GsR37rC-_Y
- https://www.youtube.com/watch?v=BbZ9h9WZxcA

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Delft

Omschrijving
We zoeken naar een ervaren acteur die zin heeft om mee te spelen! Een avond voor de draaidag kunnen wij pas beginnen met schrijven, dus enige flexibiliteit is een must. Verder vinden wij het erg belangrijk dat onze acteurs naast goed kunnen spelen ook gezellig zijn en er zin in hebben om iets moois met ons te maken. Wij streven naar het beste resultaat en leggen de lat hoog maar gaan een beetje grappen en grollen zeker niet uit de weg. Ook vinden wij het fijn echt te werken als team en zijn wij geen mensen die alleen maar aan hun eigen functie denken.

Periode
De draaidag vindt plaat op 31 oktober.

Wat bieden wij?
Een super toffe draaidag en lekker portfolio materiaal, verder zeker geen geld, want wij betalen ook maar met onze zuur verdiende centjes aan 48 hour om mee te mogen doen.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmindustry.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Kattenkwaad Creative
login om te reageren op dit bericht
Op: 08-10-2020 / 764 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 30-50 , 50+ , Man , Zeer ervaren , Redelijk ervaren of opgeleid
Verloopt op: 28-10-2020
bekijk profiel