zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
Op zoek naar actrice (17-21) voor studentenfilm 'Ik en Jij'
Misja Overberg
Het verhaal is gebaseerd op een boek genaamd ‘Ik en Jij’ van Niccolo Ammaniti. Onze film gaat voornamelijk over de hechting van een gebroken relatie tussen broer en zus. Het hoofdpersonage lizzy moet de moeilijke keuze maken tussen kiezen voor familie of haarzelf overgeven aan verslaving.

Korte synopsis:
Lizzy (19) breekt uit wanhoop haar ouderlijk huis in om geld of iets anders waardevols te vinden waarmee ze haar drugsverslaving kan voeden. Eenmaal binnen treft ze haar eenzame broertje Ivar aan die ze maanden geleden aan zijn lot heeft overgelaten in het rijke disfunctionele gezin. De twee waren als beste vrienden tot zij het huis verliet. Ze zijn op slag weer net zo goed samen als eerst. Ze reminisceren over vroeger, lachen en uitten hun gezamenlijke afschuw voor hun opvoeding. Ze praten echter niet over Lizzy’s problemen, hoe graag Ivar dat ook wilt. Lizzy blijft eromheen draaien. Lizzy wordt er aan herinnert hoe veel haar broertje voor haar betekent maar de nood tot een hit wordt groter wanneer de afkickverschijnselen erger worden. Het schuldgevoel richting Ivar houdt Lizzy als een anker in het huis. Vlucht ze en geeft ze weer toe aan haar verslaving of bekent ze haar fouten eindelijk tegen haar broertje?

Type
studentenproductie

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
We zoeken een actrice van tussen de 17 en 21 jaar oud die in het volgende plaatje past: slank, lang haar. Verder is het belangrijk dat je meedenkend bent, samen met de regisseur een mooi personage wil neerzetten en oké bent met spelen binnen 1,5 meter van jouw tegenspeler.

Periode
We gaan volgende week gedurende twee dagen draaien. Graag spreek ik je nog even via zoom om het over de rol te hebben!
Donderdag 22 oktober - 18.00 tot 23.30
Zaterdag 24 oktober - 12.00 tot 23.00

Wat bieden wij?
Wij zijn een team van jonge eerstejaars filmstudenten van de HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht). We bieden setervaring, een interessante rol en hopelijk connecties voor verdere projecten!
Omdat het een studentenproductie is en wij eigenlijk geen budget hebben kunnen we slechts onkonstenvergoeding aanbieden. Er is uiteraard wel eten aanwezig op de set!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmindustry.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Misja Overberg
login om te reageren op dit bericht
Op: 17-10-2020 / 1159 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 18-30 , Vrouw
Verloopt op: 25-10-2020
bekijk profiel