zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
Crew gezocht voor tof mediakanaal
Amelia
| Bericht heeft geen verloopdatum, maar is waarschijnlijk wel verlopen
Hey hoi! Leuk dat je dit leest. Ik ben al een tijdje actief op deze site en besloot vandaag om er iets op te zetten. Het gaat om het volgende.

Ik houd mij graag bezig met schrijven, expressie en bewust zijn. Ik ben een denker en doener in één en heb altijd nieuwe ideeën. Afgelopen weken heb ik hier heel erg over na zitten denken, er is namelijk iets dat ik mis in het leven, en dat is bewust zijn en maatschappelijk besef. Ik woon in Amsterdam maar kom uit Friesland en sinds ik hier ben, ben ik mij bewust van alle mooie dingen dat een mens kan maken. Wanneer ik dan terug kom bij familie, kijken ze me aan alsof ik gek ben. In grote steden zijn bepaalde concepten bijna logisch dat ze zijn uitgevonden, maar daarbuiten kent een enkeling van zijn/haar/het bestaan. Ik ben daarom enorm gemotiveerd om meer verbinding te brengen in onze huidige maatschappij en in onze mensheid.

In mijn hoofd heb ik een mediakanaal voor me. We maken video’s en rapportages over alle mooie dingen die er bestaan. Bijna een soort journalistiek, een soort klokhuis maar veel radicaler en moderner. Van de groei van een spruitjesplant (ja, zoek maar eens op) tot een nieuw modemerk dat zich op duurzaamheid richt. Wanneer ik het heb over alles, bedoel ik ook alles. Zolang het anderen inspireert, hun kennis doet verbreden en hun mind doet verbazen.

Ik kan dit niet alleen. Ik zoek mensen die dit kunnen filmen, helpen met editen en om samen mee te sparren. Zelf wil ik wel voor de camera staan, maar als jij dat ook wilt, why not. We kunnen het zelf invullen en zo gek maken als we willen, van interviews tot tours tot een sprekersuurtje. Dit is geen baan. Ik doe dit puur vanuit plezier, en plezier samen staat dan ook voorop. Misschien halen we er ooit nog wat geld uit. Dat zou tof zijn. We kunnen de video’s plaatsen op YouTube en promoten op Instagram, bijvoorbeeld.

Daarnaast heb ik een eigen site over mijn leven. Ik heb het echt heel recent, maar die kunnen we eventueel ook gebruiken. Niet omdat alles over mij moet gaan, maar omdat ik het allemaal te zien krijg in mijn leven. Daarnaast draait mijn hoofd overuren op allerlei vlakken van het leven, van feminisme en zelfliefde naar vegetarisme en lifestyle. We kunnen ook podcasts maken. En vergeet niet om huidige kwesties erin te verwerken.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Ik zoek dus een creatief iemand, misschien meerdere, die dit samen met mij willen doen. Nogmaals, niks staat nog vast en dit is volledig een schets van het concept. Maar als het je ook maar een beetje joy sparky, stuur me dan een mailtje! [email protected]

Periode
Elk moment Of later :) zou het leuk vinden als je alvast een berichtje stuurt, zodat we elkaar wat kunnen leren kennen.

Functie eisen / profiel
Ik woon zelf in amsterdam noord en zou het tof vinden om alle bestaande concepten (zoals musea, modemerken, eettentjes, sportten, mensen) in Amsterdam eerst langs te gaan! Misschien handig als je in de buurt woont :). Het gaat mij er voornamelijk om, om te informeren over wat er eigenlijk allemaal bestaat en dat er zo veel meer is in het leven dan dat we soms denken. Bewustwording en inspireren, dus.

Wat bieden wij?
Ik hoop dat we hier iets moois van kunnen maken en tijdens heel veel plezier beleven :) ik ontmoet graag nieuwe mensen!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Amelia
login om te reageren op dit bericht
Op: 26-10-2020 / 427 x bekeken
Categorie: Onbetaald
Verloopt op: 31-01-2021
bekijk profiel