zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
Creatievelingen en filmmakers gezocht
Valentino Kemper
Voor mijn onderneming ben ik opzoek naar jonge ambitieuze filmmakers en andere creatievelingen binnen de online, social en media sector.

Ik heb de afgelopen 8 jaar veel ervaring mogen op doen door te reizen naar verschillende landen, werken aan verschillende filmproducties, werken met celebrities wereldwijd en zelf als influencer gewerkt warvan ik in totaal 700k volgers heb weten te bereikt op mijn social media platformen. Met al deze kennis kan ik zeker van zijn dat ik een mooie bedrijf wil neer zetten met jongeren.

Ik ben bezig met het uitbreiden/opstarten van een online marketing en talent agency. De Agency gaat diensten uit voeren voor verschillende merken, artiesten en influencers.

Hiervoor ontwikkelen we online campagnes en high-end content op verschillende social media platformen. Denk aan TV commercials, social media campagnes in samenwerking met Influencers, muziek campagnes en nog veel meer!

Type
professionele productie

Lokatie
Nederland

Omschrijving
Voor de organisatie ben ik opzoek naar jongeren die graag mee willen werken aan de opstart van het bedrijf. Samen met deze jongeren zullen we een vast team neer zetten waardoor we ons diensten zorgvuldig kunnen gaan uitvoeren.

Ervaring is een pre!!

Periode
Per direct!

Functie eisen / profiel
- Marketing
- Sales
- Designers
- Filmmakers
- Developers
- Creatives
- Fotograven

Bereid om in een jong team te werken en kan de eerste maand van uit huis werken. Daarnaast is het ook belangrijk dat je genoeg tijd hebt.

Wat bieden wij?
Na alle functies vervuld te hebben zullen we de 1e maand het bedrijf op moeten zetten en is er dus helaas nog geen vergoeding. De 2e maand zullen we werken aan een salaris!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Valentino Kemper
login om te reageren op dit bericht
Op: 11-11-2020 / 1073 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op: 10-12-2020
bekijk profiel