zoeken | portals | berichten | aanmelden | login
Ladybug gezocht
Jeroen de Nie
Stichting De Fantasie Compagnie is een non-profit organisatie die zich richt op alles wat te maken heeft met fantasiekarakters. Om te kunnen doen wat we doen, doen we af en toe ook karakterbezoeken aan de deur bij mensen (in coronatijd). Hiervoor hebben we een promofilmpje nodig.. Dat is waar we nu mee bezig zijn. In deze promo speelt het karakter: Ladybug.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Alphen aan den Rijn

Omschrijving
Iemand die de rol van ladybug op zich wil nemen. Bij voorkeur iemand uit de buurt van Alphen aan den Rijn met maat XS/S (dat is de maat van het pak).

Periode
Draaidag: 11 april

Wat bieden wij?
Als vrijwilligersorganisatie zijn we helaas niet in de gelegenheid om een financiƫle vergoeding te bieden (ook geen reiskosten). Uiteraard zorgen we wel voor: een gezellige sfeer, goede catering op de set en een mooie ervaring.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmindustry.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Jeroen de Nie
login om te reageren op dit bericht
Op: 08-04-2021 / 629 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 10-18 , 18-30 , Vrouw
Verloopt op: 08-05-2021
bekijk profiel