zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Uitvoerend producent

FJ. A smart & kick ass video production agency
Lokatie
Amsterdam

Bij FJ maken we authentieke content die niet aanvoelt als reclame. We helpen merken een positieve sociale impact hebben. We willen jou ook positief impacten. Daarom investeren we enorm veel tijd in onze mensen en supporten we jouw ontwikkeling op persoonlijke projecten waar jij aan het roer staat. Zo gebruiken we onze kracht voor het goede. En als je dat goed in de oren klinkt, kun je ons beter even bellen ;)

Als Uitvoerend Producent geef je leiding aan het creatieve productie en digital marketing team (8FTE). Jij bent in staat om de dagelijkse operatie, het verwezenlijken van mobile-first video journeys met impact en resultaat, samen met een collectief van specialisten, in goede banen te leiden.

Enerzijds focus je op het leiding geven aan het team. Hierin zorg je dat alles geregeld is en door jouw effectieve manier van communiceren iedereen op de hoogte is om ons smart & kick ass model waarin drie in-huis disciplines strategie, craft en data integraal met elkaar samenwerken. Met als doel om deze disciplines operationeel zo optimaal mogelijk op elkaar aan te laten sluiten.

Anderzijds focus je op het collectief en helpt hen ook op het gebied van persoonlijke groei & ontwikkeling uit te dagen!

Als Uitvoerend Producent ben je verantwoordelijk voor de gehele operatie binnen FJ. Oftewel de spin in het web tussen het creatieve productie en digital marketing team (intern), en onze opdrachtgevers (extern). Waarin we de hoogst mogelijke impact & resultaat willen realiseren.

Bij FJ ontstaat magie wanneer wij onze smart & kick ass disciplines laten samensmelten, dat is meer dan een proces. Hiervoor moet ons creatieve productie en digital marketing team intensief met elkaar samenwerken om tot een succesvol eindproduct te komen. De FJ Minds (jouw collega’s) zijn hierin jouw specialisten om samen te groeien naar de ambities die wij als FJ met elkaar willen waarmaken.

Je geeft leiding aan onze producent, camera/editor, creatief/regisseur, motion graphic designer, video marketing strateeg, video marketeer en stagiaires. Het MT bestaat uit de twee oprichters.

Periode
In overleg

Functie eisen / profiel
Wat je doet:

Je bent pro-actief aan het werk en hebt door waar processen efficiënter kunnen, hierdoor zorg je ervoor dat de kwaliteit van onze output optimaal blijft en de snel rijdende trein waar we op zitten door blijft rijden. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar met ons in-huis creatieve productie, finance medewerker en digital marketing team bestaande uit producent, camera/editor, creatief/regisseur, motion graphic designer, video marketing strateeg, video marketeer en stagiaires (8FTE) .

Je bent dagelijks in staat om jouw team te verbinden en te motiveren. Je bent het eerste aanspreekpunt en klankbord. Doordat je mensen continu weet uit te dagen, werk je mee aan een groeiende organisatie met ambitieuze doelen.

Je bent onderdeel van het managementteam en rapporteert direct aan de directie. Je weet wat er op productioneel en operationeel gebied speelt en gaat spelen.

Je leidt de wekelijkse project meeting, zet actiepunten uit, checkt in met het creatieve productie en digital marketing team en geeft op individueel niveau vorm aan het persoonlijke ontwikkelings programma.

Je stelt vanuit de kwartaal strategie sessies team doelen op en checkt hier met regelmaat op in bij het team.

Je bent eindverantwoordelijk voor de uitwerking van nieuwe briefings. Samen met de producer en strateeg zet je briefings om in smart & kick ass video producties die goed gepland en gebudgetteerd zijn.

Je onderhoudt de totaal planning om te sturen op de beschikbare team capaciteit. Je bent in staat het team op te schalen en weet hiervoor (vanuit eigen netwerk) geschikte externe specialisten te verbinden aan FJ.

Je bouwt aan een organisatie die klaar is voor zijn volgende groeistap. Je draagt zorg voor een eerste lead rol binnen FJ om smart & kick ass video producties te realiseren waarin het team kan blijven groeien binnen onze open cultuur.

Wat we vragen:
Minimaal 5 jaar bureau ervaring — relevante (operationele) werkervaring op het gebied van creatieve productie en digital marketing (video strategie & social advertising) in een soortgelijke functie.

Initiatief — neemt het (zakelijk) initiatief en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Leidinggeven — Je hebt ervaring met het leidinggeven aan een team en weet hoe je een team al coachend kan helpen om hun doel(en) te bereiken

Operationele skills — je bent resultaatgericht en zet systemen op zodat verwachtingen en werkzaamheden voor het team duidelijk zijn.

Samenwerken — je geeft leiding aan een creatief team waarin verschillende disciplines samenwerken om samen tot een beter resultaat te komen.

Referentiekader — breed geïnteresseerd, leergierig en bent (en blijft) graag op de hoogte van wat er speelt in de wereld om ons heen.

Communicatief - communicatieve vaardigheden (zowel in het Nederlands als Engels), bent diplomatiek en hebt daarmee een uitstekend probleemoplossend vermogen

Wat bieden wij?
- Een goed salaris en werken met een jong, ambitieus en gepassioneerd team!
- Gezonde lunch (FJ wraps)!
- Je bouwt bij ons aan je pensioen, ook al ben je nog zo jong en fris we denken aan jouw toekomst ;)
- Drankjes op vrijdag of wanneer we iets te vieren hebben!
- Je kan thuiswerken of op kantoor in Amsterdam, dat bepaal jezelf
- Een goede werk/privé balans. We zijn flexibel wanneer je even net wat meer focus moet hebben op je privé zaken.
- Team activiteiten en ontspanning zoals ping pong, massages, yoga of bootcamp
- Focus op persoonlijke groei en ontwikkeling, door middel van een persoonlijke road map + een beschikbaar opleidingsbudget
- Duidelijk compensatiebeleid voor lange shoot dagen of productiewerk in het weekend

En nog veel meer!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: FJ. A smart & kick ass video production agency
login om te reageren op dit bericht
Op: 15-11-2021 / 475 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op: 15-12-2021
bekijk profiel