zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Stage video editor bij FREQUIN!

FREQUIN
FREQUIN is een content marketing bureau met een voorliefde voor video. Wij combineren strategie, content creatie en social advertising. Wij zijn jouw one-stop-shop voor content creatie tot campagne beheer. Alles onder 1 dak! Met een team van creatievelingen, video strategen en media experts zorgen we voor online verbinding vanuit data, insights en creativiteit. Wij verbinden jouw merk met het juiste publiek. Precies op het juiste moment. Op de juiste kanalen!

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
FREQUIN is op zoek naar een stagiair(e) video editor! Je loopt mee in het gehele proces, van briefing tot script, edit tot oplevering. Ook is er ruimte om mee te lopen als camera assistent. Als stagiair(e) video editor denk je ook creatief mee aan de producties. We bieden elke dag een nieuwe uitdaging zodat geen dag hetzelfde is. Iets voor jou? Stuur dan snel je CV, portfolio en motivatiebrief!

Periode
In overleg

Functie eisen / profiel
– Je volgt een MBO/HBO opleiding in de richting van media
– Je het affiniteit met video en online media
– Je weet hoe een camera werkt
– Je hebt al enige kennis van de Adobe programma’s
– Bij voorkeur heb je een rijbewijs

Wat bieden wij?
Vanuit ons kantoor in Amsterdam ondersteun je ons video team. Je zet ruw geschoten materiaal om naar strakke edits. Ook leer je hoe je er zonder moeite geanimeerde teksten overheen kunt zetten. Ook tijdens de shoot ondersteun je het video team en is er ruimte om zelf ook beelden te schieten.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: FREQUIN
login om te reageren op dit bericht
Op: 13-01-2022 / 174 x bekeken
Categorie: Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op: 31-01-2022
bekijk profiel