zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

GEZOCHT: Appartement voor 'Wrinkles of her Smile'

Chantal
Voor onze korte film 'Wrinkles of her Smile' zijn wij op zoek naar een appartement. Het betreft één scène en we zullen het appartement dan ook maar een (gedeeltelijke) dag nodig hebben.

'Wrinkles of her Smile' is een surrealistisch psychologisch drama over vriendschapsverdriet, waarin vormgeving en symboliek een belangrijke rol spelen. Deze film is geïnspireerd op het persoonlijke verhaal van onze regisseur.

Samen met een team van ervaren filmmakers wordt er hard aan deze film gewerkt. De gehele cast en crew werkt hier zonder gage aan mee. Een van de bekende actrices die mee doet met onze film is Jennifer Hoffman. Zij staat achter ons project en speelt ook belangeloos in onze film mee, vanwege het verhaal en de maatschappelijke impact die het thema vriendschapsverdriet heeft.
Voor haar vertolking van de rol van 30-jarige Emma zoeken we dus een appartement.

Bij voorkeur geen witte muren, maar betonlook/grijs. En een appartement (of huis) in Amsterdam op de begane grond. Voor het moodboard van deze scène verwijs ik graag naar onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/Wrinklesofhersmile/photos/a.154967253616958/154964100283940/

Ben of ken jij iemand die zijn, haar of hun woning beschikbaar wilt stellen?
Neem dan contact op via e-mail: [email protected]


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Chantal
login om te reageren op dit bericht
Op: 31-03-2022 / 260 x bekeken
Categorie: Te huur gevraagd , opnamestudio / filmlokatie
bekijk profiel