zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Woonboerderij met grote schuur gezocht voor speelfilm

Tristan van Doorn
Voor een nieuwe Nederlandse speelfilm zijn wij op zoek naar een afgelegen en authentieke (woon)boerderij als hoofdlocatie. De woning mag er van buiten en binnen niet al te modern uit zien en er mag in de woning geleefd zijn, daarnaast moet er op het erf minimaal één grote schuur staan.

De boerderij mag overal in Nederland of net over de grens in België en Duitsland gelegen zijn. We zijn met klem niet op zoek naar een actieve boerderij waar gewerkt wordt.

Idealiter voldoet de woonboerderij en het erf aan de volgende wensen, maar we zijn hier flexibel in;

-Woonhuis met vier slaapkamers op de bovenverdieping en een ruime kelder.
-Minimaal één grote schuur op het erf.
-Afgelegen ligging, geen directe buren en het liefst ligt de boerderij tussen de weilanden.
-Een beetje een vervallen uitstraling (wel leefbaar) heeft onze voorkeur.

Deze locatie hebben we in totaal 19-22 dagen nodig, hier zitten ook nachtopnames tussen. Deze opnamedagen zijn opgedeeld in vier periodes verspreid over circa 6-9 maanden. In deze periodes hebben we de boerderij 2, 6 en 10 dagen nodig en hebben we nog veel later één losse draaidag. Het is mogelijk dat we sommige draaiperiodes iets moeten verlengen en dit wordt uiteraard eerst overlegd. Ons voornemen is om de opnames in het najaar van 2022 te starten en de filmperiodes op de boerderij worden uiteraard in goed overleg met de locatiehouder besproken.

Vanzelfsprekend staat er een vergoeding klaar voor het gebruik van de boerderij als filmset en wordt er tijdens de opnames zorgvuldig met de locatie omgegaan. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan dan zijn we hier voor verzekerd.

Heb jij toegang tot een dergelijke locatie en ben je geïnteresseerd om deze als locatie voor een nieuwe film te verhuren of wil je eerst meer weten over onze film? Stuur dan een e-mail naar [email protected]!


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Tristan van Doorn
login om te reageren op dit bericht
Op: 14-05-2022 / 201 x bekeken
Categorie: Te huur gevraagd , opnamestudio / filmlokatie
bekijk profiel