zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Marketing stage ~ GIG.nl

GIG creative film production
Bij GIG maken kick-ass content in de creatieve marketing sector. Dit doen we vanuit zowel Breda als Eindhoven voor bureaus met ballen, mooie merken en badasses uit het bedrijfsleven. Naast skills en ambitie, is gezelligheid bij ons een groot goed. We geloven in een eerlijke manier van werken, korte lijnen en klare taal. Met een heldere blik en een grote dosis humor pas je perfect binnen ons team van vrolijke vakidioten. Samen schieten we de scherpste beelden, op de vetste locaties en vechten we tegen de deadline om ruw materiaal te polijsten tot perfectie.

Lokatie
Breda

Omschrijving
Ben jij ook vastgelijmd aan je mobiele telefoon, 24/7 online, verslaafd aan data, lekker vlot van stof en enorm visueel ingesteld? Ben je niet op je mondje gevallen en raak je nooit uitgepraat over creativiteit en marketing? En zit je ook nog eens vol met gave ideeën? Dan willen wij heel graag met je werken!

Periode
De periode is in overleg, maar bij voorkeur voor minimaal zo'n 5 maanden.

Functie eisen / profiel
- We hoeven je handje niet vast te houden
- Je bent creatief onderlegd
- Een deadline is voor jou een uitdaging
- In het bezit van Rijbewijs B
- Eager voor nieuwe uitdagingen
- Je weet hoe websites werken
- Ademt social media
- Weet wat conversie is en hoe je die kunt verbeteren
- Je weet je weg te vinden Google Analytics en Adobe
- Bent creatief met woorden

Wat bieden wij?
Bij GIG krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en écht met het merk aan de slag te gaan. Naast het bedenken, maken en uitzetten van content, campagnes en beheren van online kanalen ben je binnen het bedrijf bezig met de brug te slaan tussen sales en marketing. We werken in teamverband met de juiste mensen op de juiste plek. Naast het vaste team voegen we regelmatig freelancers toe aan het team, omdat geen klus hetzelfde is. Sterker nog, daar kun je zelf ook goed in meedenken en faciliteren.

Als creatief bedrijf is geen dag bij ons hetzelfde. Die diversiteit zorgt voor een fijne werkomgeving, waarin je ook de vrijheid hebt om zelf invulling te geven aan jouw functie en werkzaamheden. Die flexibiliteit werkt natuurlijk wel twee kanten op, zo kan het op draaidagen weleens wat laat worden. Of vroeg. Echt heel vroeg soms. Gelukkig hebben we goede koffie.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: GIG creative film production
login om te reageren op dit bericht
Op: 02-08-2022 / 97 x bekeken
Categorie: Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op: 05-09-2022
bekijk profiel