zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Regisseur/editor - DSPH - Image Builders

DSPH
Lokatie
Breda

Kun jij als geen ander gevoel vertalen in beeld? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een ambitieus én gezellig team? Als regisseur/editor bij DSPH ga je aan de slag met de mooiste producties voor toonaangevende opdrachtgevers. Je werkt met veel verschillende specialisten, ontwikkelt je storytelling skills én verruimt je blik omdat je opdrachten in binnen- en buitenland doet.

Periode
Fulltime, begin periode in overleg.

Functie eisen / profiel
Dit ben jij

– Je bent een echte verhalenverteller. Je pakt de rode draad in elk project en kunt commerciële concepten omzetten in inspirerende verhalen met een menselijke touch.
– Je hebt minimaal twee jaar werkervaring. Of minder ervaring, maar wel een heel sterk portfolio. Geen diploma? Geen probleem. Het gaat ons om jouw creativiteit, talent en passie.
– Je bent kritisch en hebt een getraind oog voor welke shots het verhaal écht vertellen.
– Je hebt een duidelijke creatieve visie die je met je positieve vibe kunt overbrengen aan iedereen op de set, inclusief de klant.
– Je bent flexibel en kunt snel schakelen.
– Je kunt goed overweg met Adobe Premiere Pro. Ervaring met en kennis van After Effects is een grote pre.
– Je bent een aanpakker én bereid lange dagen te maken. Jij weet als geen ander dat het mooiste licht nu eenmaal niet midden op de dag schijnt ;).
– Je woont dicht bij of niet te ver weg van onze thuisbasis in Breda.

Dit ga je doen

Als regisseur/editor zit je boven op het hele productieproces. Dit begint met het schrijven van treatments om opdrachten binnen te halen. In samenwerking met de interne productieafdeling en de klant werk je in de pre-productiefase de creatieve visie van het project uit in scripts en shotlists. Dit laatste doe je samen met de DoP, met wie je ook nadenkt over de gewenste look en feel van een project. Daarnaast doe je regelmatig mee aan brainstormsessies, waarbij we als team nadenken over de invulling van nieuwe opdrachten en concepten.

De tweede fase is de daadwerkelijke productie van het materiaal. Hierbij werk je samen met verschillende specialisten op de set, zoals de DoP, cameraman, art director, producer, stylist, visagist en fotograaf. Op de set houd je de continuïteit in de gaten, maar ook de connectie met de vorige scènes en of de shots matchen met de gewenste look en feel. Op je eigen monitor kijk je mee met wat er wordt gedraaid. Op basis daarvan coach je de modellen en communiceer je met de klant. In de derde fase, de post-productiefase, kijk je overkoepelend mee met projecten die worden gemonteerd en monteer je de verhalen zoals je ze in gedachten hebt.

Wat bieden wij?
Dit krijg je ervoor terug

– Een goed startsalaris dat afhankelijk is van je werkervaring en skills.
– Overurencompensatie, reiskostenvergoeding of een fiets van de zaak.
– Een MacBook om op te werken en je eigen DSPH-gear.
– Elke dag een heerlijke lunch en fruit/snacks.
– Om je soepel en zen te houden: elke drie weken een massage op kantoor.
– De flexibiliteit om een paar dagen voor jezelf vast te plakken aan een shoot in het buitenland.
– Een super leuk team om veel van én aan te leren. Momenteel zijn wij als bedrijf erg aan het ontwikkelen om tot een nog hoger niveau te komen. Dit betekent dat jouw ambities wat betreft persoonlijke ontwikkeling hier sowieso waar kunnen worden.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: DSPH
login om te reageren op dit bericht
Op: 05-08-2022 / 165 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op: 05-10-2022
bekijk profiel