/ personen / Jeroen Kroon
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]


jeroenkroon.info/

Mijn bedrijven

vakgebied

Korte film, Internet media

Jeroen Kroon

keywords: editor

In juli 2009 ben ik met een 9,5 afgestudeerd aan het ROC Ter Aa te Helmond in de richting Applicatie Ontwikkelaar Multimedia Niveau 4. Mijn afstudeeropdracht betrof een speelfilm die ik zowel heb geregisseerd als gemonteerd. Om deze speelfilm op professioneel niveau te bewerkstelligen heb ik samengewerkt met regisseurs en producenten uit het vak. Als enthousiaste en zeer gemotiveerde afgestudeerde zoek ik nu een baan in de multimediasector. Ik ben bereid indien noodzakelijk opleidingen te volgen.

Informatie

trackrecord
In de periode van 2007 tot en met begin 2009 heb ik mijn eerste korte speelfilm geregiseerd en gemonteerd.
De titel betrof "The Consequence". Het was een 23 minuten durende korte speelfilm met als verhaal over een groep geleerden die bezig zijn de zintuigen te versterken om het leven beter te maken. Hierbij testen ze hun bevindingen op ratten. Er gaat echter iets mis en de ratten transformeren in bloeddorstige wezens. In deze film wordt gebruik gemaakt van animatie.

Voor meer informatie en trailers en ander beeldmateriaal: http://www.theconsequencemovie.nl/

Ook heb ik voor Automotive Helmond een 15 minuten durende docu gemaakt over het werk in deze branch. Deze korte film is vooral bedoeld voor studenten in de Automotive sector
bijzonderheden
Ik ben iemand die zeer zelfstandig kan zijn, heb een goede dosis humor waarmee ik mezelf makkelijk tussen de mensen kan mengen. Ook in groepsverband en onder druk werken is voor mij geen probleem. Ik ben flexibel dus onregelmatige werktijden vind ik niet erg.
equipment
Een montage PC met speciaal toetsenbord in samenwerking met AVID Media Composer.
hardware kennis
Veel kennis op interne hardware van PC's.
Kennis van verschillende Camera's en geluids apparatuur.
software kennis
Avid Media Composer
Adobe Premiere Pro CS4
Adobe Photoshop CS4
Adobe DreamWeaver CS4
Adobe Flash CS4
Office Pakket