/ personen / Michael Bakker
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]telefoon: 06 26132509michaelbakker.com

Mijn bedrijven

vakgebied

Korte film, Commercial, Internet media, Televisieprogramma, Videoclip, Televisie drama / Dramaserie, ENG / reportage, Drama

Michael Bakker

keywords: regisseur, uitvoerend producent

Vanaf het begin van de commerciële televisie in Nederland was ik betrokken als Uitvoerend Producent bij verschillende toonaangevende TV producties. Zodanig heb ik bruggen weten te bouwen tussen commercie, entertainment en infotainment. De afgelopen 5 jaar heb ik als Senior TV Manager en Televisie Producent leiding gegeven aan een team van creatieve medewerkers op het gebied van spot en non-spot televisieprogramma‘s.. In deze functie heb ik zowel praktiserend als uitvoerend gewerkt aan diverse succesvolle programma's en commercials.

Informatie

trackrecord
Ben ruim 20 jaar werkzaam binnen de media en ik heb onder andere gewerkt voor de AVRO, TROS, NCRV, Rene Stokvis Productions, Tenfold Productions, 192 Media BV, Byteplanet.com BV.
prijzen
Was in 2002 genomineerd voor de prijs 'Radioman van het Jaar" Omdat ik vrijwel alleen het landelijke radiostation Radio 192 heb opgezet. Tevens was mijn radioprogramma 'Ook Goedemorgen' 2e in een landelijke Poll "Wie heeft het leukste ochtend programma' (2003)
bijzonderheden
Ik heb de volgende relevante opleiding gehad. HAVO, Media Academie - Opleiding Producent, Meer camera Regie, Item regie, Radio regie, RTV Presentatie en Adobe cs3 video montage.
equipment
Ik ben in het bezit van een eigen camera HD XL1 Canon en incl. licht en geluid. En in het bezit van Adobe CS3 en Quantal Velocity montage en audionabewerking.
hardware kennis
Adobe CS3 en Velocity
software kennis
Adobe CS3 en Velocity