/ personen / Arie Bruijn
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]


aries-av.nl

Mijn bedrijven

vakgebied

AV opdrachtfilms, Documentaire

Arie Bruijn

keywords: producent en regisseur

Met mijn bedrijf Aries FIlm & Video in Utrecht maak ik opdrachtfilms vanaf 1988 voor bedrijven, organisaties en overheden. Dat doe ik samen met een clubje professionals. Werk met eigen camera's en montagesystemen. Online video is nu de norm. Mijn kracht is om samen met de opdrachtgever een concept uit te werken tot doelgerichte communicatie in beweging.

Videos

showreel
showreel In vogelvlucht laten we zien voor wie we zoal actief zijn. Diverse opdrachtgevers laten hun audiovisuele communicatie door Aries Film & Video uitvoeren. Van Ernst & Young Accountants, Rabobank Utrecht en Technologiestichting STW tot Woningcorporatie Portaal, Interseroh Staal en Metaal en VDL Groep...
hele film
opdrachtfilm \"Het bedrijf binnen de familie houden gaat niet alleen om m\'n pensioen. Ook om het gevoel erbij en erna.\" Het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) kent het proces van bedrijfsopvolging binnen de familie als geen ander. Wij zijn uw deskundige partner. Als adviseur, vertrouwenspersoon,...
opdrachtfilm Roxy had problemen met een paar vakken op school. Zij heeft bijles gekregen van StudentsPlus en is zeer tevreden!

Opleiding

opleidingen
Hogeschool voor de Kunsten UtrechtSpecialiteit regie en video
Drama en film
1976-1980

Website

Aries Film & Video is in 1988 opgericht door Arie de Bruijn met als doel bedrijven en organisaties een eerlijk advies te geven op het gebied van audiovisuele communicatie en vervolgens dit advies, voor een 'betaalbare'prijs, om te zetten in aanstekelijke beeldtaal.