/ personen / Cees Quakkelaar
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]


Inventive Film:
telefoon: 0031 (0) 646411347inventivefilm.nl
inventivefilm.nl

Mijn bedrijven

vakgebied

AV opdrachtfilms, Commercial, Documentaire, Drama, ENG / reportage, Internet media, Televisieprogramma, Videoclip

Cees Quakkelaar

keywords: camera, editing, regie, scriptschrijver

Met passie, gedrevenheid en een schat aan ervaring maak ik al ruim 30 jaar audiovisuele programma's. Het zijn meestal kort maar krachtige online video programma's gericht op een bepaalde doelgroep. Van corporate tot aan instructie en van productpromotie tot aan een gedramatiseerd producties.
Daarnaast realiseer ik landelijk uitgezonden televisie commercials en muziekclips voor bekende en minder bekende artiesten.
Als audiovisuele duizendpoot beheers ik meerdere disciplines van het vak. Van camerawerk tot aan editing op Adobe Premiere en van regie tot aan de research voor een programma. Ik beschik over de volgende apparatuur: een Sony FS7 cine camera, meerdere lichtsets, een panasonic HPX 600, drone dji mavic pro, dji Ronin II stabilizer. De editing premiere cc18.

Informatie

trackrecord
Er zijn zijn vele honderden programma's gemaakt. Enkele films gemaakt in opdracht van het bedrijfsleven zijn genomineerd voor de SAM Award en de Sony Award. Bij muziekclips vielen o.a. de muziekclip 'Jij Bent Zo' voor Jeroen van der Boom op, evenals 'Ik laat je gaan' voor Tatjana Simic. Een kerstspecial in opdracht van de Tros (meercamera) van The Deep River Quartet in York werd door ruim 3 miljoen mensen bekeken.
prijzen
Sony award, meerdere malen Stemra Music Award, een keer is een programma uitgezonden naar filmfestival Biarritz als een vd 15 beste Nederlandse opdrachtprogramma's.
vraag mij voor
Camerawerk + editing betreffende muziekclips en bedrijfsfilms, van instructiefilm tot productpromotie en van e-learning programma tot interviews.
bijzonderheden
Vanwege mijn opleiding Pedagogische Academie kan ik snel schakelen en ben in staat om in korte tijd doortimmerde programma's te ontwikkelen.
Mijn camerawerk wordt gewaardeerd vanwege het snel neerzetten van een compositie en de verhaalachtige manier van het maken van shots.
equipment
Panasonic HPX 600 HD camera, Sony FS 7 cinematografische camera HD en 4K, Adobe Premiere op PC platform, drone dji mavic pro
hardware kennis
Verschillende edit platformen, licht geluid en camera.
software kennis
Adobe Premiere CC18, Photoshop, Website builder X5

Werkgevers

Inventive Film
Eigenaar
2019-nu
Basmedia BV
Medewerker programmamaker
2013-2018
HCQ audiovisuals
Eigenaar
1986-2013