/ companies / CorporateTrailer
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

CorporateTrailer

keywords: corporatetrailer ; more than just films

trackrecord
bijzonderheden
CorporateTrailer is onderdeel van Precies! Communications. Precies! is in hun 20jarig bestaan als reclame- en communicatiebureau helemaal thuis in de wereld van leadgeneratie en bedrijfsfilms.

Het team achter CorporateTrailer heeft jarenlang brede ervaring op het gebied van marketing, communicatie en creatie. CorporateTrailer is in 2010 gestart met de ontwikkeling van bedrijfstrailers. Korte doelgerichte bedrijfsfilms, waarmee de boodschap effectief en snel wordt overgebracht. Inmiddels vindt dit concept overal navolging.

Onze producten

Zoek je een bedrijfsfilm die jouw boodschap overbrengt, je doelgroep bereikt en in beweging zet? Wij ontwikkelen voor jou een corporate video die de aandacht van de kijker pakt en de unieke kanten van je bedrijf toont.
»
Door 360 in te zetten voor jouw film, laat je de kijker jouw verhaal beleven. Deze andere manier van ervaren is niet alleen een verrijking voor bedrijfsfilms, maar zeker ook voor bijvoorbeeld documentaires. Neem je kijkers mee naar plaatsen waar ze normaal niet komen.
»
Een aftermovie is een sfeerverslag van alle hoogtepunten van je evenement. Leuk voor de deelnemers om je event opnieuw te beleven! En de mensen die niet aanwezig waren zien wat ze gemist hebben! Zij zullen de volgende keer graag willen komen.
»
Bewegende animaties kunnen ingezet worden om je bedrijf of product te promoten, maar daarnaast zijn animaties in de vorm van how-to video’s, infographics en explanimations ook bijzonder geschikt om een complex of technisch verhaal snel en simpel uit te leggen.
»
Een professionele commercial of promotiefilm met een duidelijke call-to-action overtuigt je klanten en zet ze aan tot actie. Door middel van storytelling in combinatie met krachtige beelden en de juiste muziek, wordt je boodschap beter overgebracht!
»
Vertel je verhaal met een documentaire of een korte film. Ook bij een documentaire is het belangrijk om rekening te houden met je doelgroep. Welke beelden heb je nodig om je verhaal te vertellen? En hoe zorg je dat de kijker je verhaal begrijpt en geboeid blijft?
»
Met een goede uitleg animatie maak je moeilijke processen of ingewikkelde producten, toegankelijk en makkelijk te begrijpen voor de kijker. Zo beantwoord je vragen voordat ze gesteld worden. Dit zorgt voor meer tevreden klanten. En dus minder vragen voor je serviceafdeling.
»
Met een heldere how-to video help je je klanten bij het gebruik van je producten. Zo worden veel vragen beantwoord voordat ze bij de helpdesk of verkopers terecht komen.
»
Met een goede productvideo kun je je producten nog beter presenteren. Je kunt direct de voordelen van je product onder de aandacht brengen. Extra uitleg over je product geven. En je klanten laten zien hoe ze jouw product kunnen gebruiken!
»
Een promotiefilm is een krachtige manier om met je doelgroep te communiceren via je website, social media, youtube kanaal of in presentaties.
»
Studiofilms zijn korte video nieuwsfilms of vlogs (blog in video vorm) die worden opgenomen in onze professioneel uitgelichtte filmstudio. Informeer je klanten over interessante marktontwikkelingen, zet prospects aan om contact met je op te nemen of lanceer een nieuw product.
»
Een testimonial is een citaat van tevreden en enthousiaste klanten waarin zij in hun eigen woorden weergeven wat het resultaat is van jouw dienstverlening. Een ijzersterke testimonial krijg je door je klant op video vast te leggen.
»
Wij ontwikkelen een uniek concept passend bij jouw muziek! Met onze professionele filmcrew filmen wij zowel op locatie als in onze eigen greenscreen filmstudio.
»
Een voorlichtingsfilm is er op gericht om de kennis, houding en het gedrag van je kijker te beïnvloeden. Om mensen bewust te laten nadenken over bepaalde zaken en te helpen met besluitvorming.
»

Films

hele film
animatie Ondanks het hoge abstracte gehalte zijn wij erin geslaagd om toch een pakkende en duidelijke animatie trailer te maken voor de HSC bouwconcepten met als titel: “Het leuke bouwprogramma”.
animatie Velde Groep zoekt meer kandidaten. Daarom hebben zij ons gevraagd om een film te maken als vacature die oproept om te solliciteren.
opdrachtfilm Na het zien van deze bedrijfsfilm weet je niet alleen wat de organisatie doet, maar ook hoe ze dit doen en waar ze voor staan. Luchtverkeersleiding Nederland is een zeer solide en betrouwbare organisatie waarbij jij je, als mens met heel veel vliegtuigen boven je, altijd veilig mag voelen.
commercial Na voor onze vorige commercial naar Parijs te zijn afgereisd, zijn we nu Lost in Venice! Onze Aleeya Club Grande schittert terwijl een prachtig model wanhopig door het betoverende Venetië rent op zoek naar deze handgemaakte Club Chair. Bekijk onze commercial om te kijken of ze hem vind…
documentaire Voor deze campagne maakten wij 2 films, waaronder deze BewustwordingsTrailer. De opnames vonden plaats in Geertruidenberg bij de Amercentrale. Daarnaast maakten wij een commercial als logische opvolger. De opnames van deze commercial vonden plaats op Mallorca.
documentaire Deze voorlichtingsfilm is uiteindelijk een korte documentaire geworden. Hiervoor hebben we 2 dagen op verschillende locaties rondom Almelo interviews genomen met betrokken personen; wethouders, werknemers en arbeidskrachten.
opdrachtfilm In deze film laten wij zien hoe een 360 video gemaakt wordt. Waar moet je rekening mee houden bij het ontwikkelen van het concept en wat komt er verder allemaal bij kijken? Neem een kijkje achter de schermen en leer meer over het proces van het maken van een 360 graden video.
opdrachtfilm In deze instructiefilm legt presentatrice Dagmar uit hoe het OV-fiets systeem werkt. En wat de betrokkenheid van CP&A hierin geweest is. We hebben hiervoor opnames gemaakt op station Utrecht Centraal.
opdrachtfilm We hebben een productcommercial gemaakt, waarin de Quingo scootmobielen centraal staan. Er is hier voornamelijk sprake van een ietwat oudere doelgroep, en daar hebben wij ook rekening mee gehouden in de communicatie.
opdrachtfilm Jouw verpakking op laten vallen in het (winkel)schap, dat is wat je de merkfabrikant wil vertellen. Deze over te brengen boodschap hebben wij verwerkt in een symbolische promotiefilm. We zien een girl-next door omgetoverd worden tot het meisje wat opvalt in het publiek.
opdrachtfilm Alle films zijn opgenomen in onze filmstudio in Vught. We zijn gestart met de ontwikkeling van een vast format, gebaseerd op de huisstijl van het DBA-dossier. Ook hebben wij een presentatrice gecast, Anna, wie het gezicht zal zijn voor alle verschillende films.
opdrachtfilm In september zijn wij naar Parijs afgereisd om midden op straat de nieuwste modellen van BENCH aan het grote publiek te presenteren. Wij vroegen voorbijgangers van over de hele wereld. Alle reacties zijn vastgelegd op film, waarvan wij deze testimonial hebben gemaakt.
clip Voor Ahoy Rotterdam hebben wij een flitsende commercial gemaakt waarin “The Ahoy Arena” centraal staat. Dé plek waar artiesten als U2, Beyonce, George Michael en Lady Gaga hebben opgetreden.
opdrachtfilm Voor deze aftermovie hebben wij verschillende interviews afgenomen, van zowel beursbezoekers als medewerkers van Vitronics Soltec.

Producties

opdrachtfilm
Studiofilm Tenderplace 2017 opdrachtfilm / 1,5 min. / CorporateTrailer / Jan Suiskens
av editing /
The making of 360 VIDEO 2017 opdrachtfilm / 2 min. / CorporateTrailer / Jan Suiskens
av editing /
Productfilm Quingo 2016 opdrachtfilm / 0,5 min. / CorporateTrailer / Jan Suiskens
av editing /
Instructiefilm de OV-fiets 2016 opdrachtfilm / 1 min. / CorporateTrailer / Jan Suiskens
av editing /
Aftermovie Vitronics Soltec 2016 opdrachtfilm / 1,5 min. / CorporateTrailer / Jan Suiskens
av editing /
Bedrijfsfilm Luchtverkeersleiding Nederland 2015 opdrachtfilm / 2,5 min. / CorporateTrailer / Jan Suiskens
Testimonial BENCH 2015 opdrachtfilm / 1,5 min. / CorporateTrailer / Jan Suiskens
av editing /
Promotiefilm Edeldruk 2014 opdrachtfilm / 1,1 min. / CorporateTrailer / Jan Suiskens
av editing /
commercial
Commercial BENCH 2016 commercial / 1,5 min. / CorporateTrailer / Jan Suiskens
av editing / advertisement editing / / >>> commercial producer
documentaire
Voorlichtingsfilm FNV 2016 documentaire / 1,5 min. / CorporateTrailer / Jan Suiskens
av editing /
Documentaire Soweco 2016 documentaire / 15 min. / CorporateTrailer / Jan Suiskens
av editing / documentary editing /
clip
Videoclip Ahoy Rotterdam 2015 clip / 1,5 min. / CorporateTrailer / Jan Suiskens
av editing / / videoclips
animatie
Explanimation Velde Groep 2014 animatie / 1,5 min. / CorporateTrailer / Jan Suiskens
av editing /
Animatie Huybregts Relou 2013 animatie / 1,5 min. / CorporateTrailer / Jan Suiskens
av editing /

Contact

kantooradres:
Baarzenstraat 31
5262 GD Vught
tel: +31736457100

corporatetrailer.nl

Personen

vakgebied

Corporate film, Commercial, Internet film, Music Video