/ bedrijven / Opacity Film
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Opacity Film

keywords: productie en post-productie maatschappij

Opacity Film is een veelzijdig en independent Film productiebedrijf. Ons team bestaat uit gepassioneerde filmmakers die independent producties maken of haar klanten helpen om hun merken te versterken en hun ideeën te verfilmen. Opacity Film werkt met getalenteerde regisseurs, vormgevers, artiesten, musici en producenten voor het creëren van films, commercials, ground-shaking videoclips, promotionele perspresentaties en media kits.

Onze services

Wij kunnen uw commercial geheel produceren of in elk proces van de commercial een rol van betekenis hebben.
»
Wij kunnen uw speelfilm geheel produceren of in elk proces van de speelfilm een rol van betekenis hebben.
»
Wij kunnen uw korte film geheel produceren of in elk proces van de korte film een rol van betekenis hebben.
»
Wij kunnen uw videoclip geheel produceren of in elk proces van de videoclip een rol van betekenis hebben.
»
Ons ervaren team is gespecialiseerd in het werken in de allerhoogste kwaliteit, met zowel compressed als uncompressed High Definition Filmmateriaal.
»
Onze sound designers en contacten met musici, soundtrack componisten, foley artiesten, audio engineers en mixmasters kunnen elk gewenst geluid, effect of muziekwerk creëren of toevoegen om meer sfeer, aandacht en entertainment in de Film te verkrijgen.
»
Opacity Film heeft veel ervaring met het toepassen van chroma keying(blue -en greenscreen), rotoscoping, matte painting, wire removal, geprepareerde kogel inslagen en geprepareerde explosies.
»
Wilt u dat uw product er goed uitziet op elk systeem? Dat kan! Na het filmen met bijvoorbeeld onze unieke digitale workflow, is het voor onze goed opgeleide technici makkelijk om het kleurenpalet in de beelden van elke scène zodanig te manipuleren en optimaliseren alsof het een stilstaand beeld was in Photoshop.
»

Films

showreel
showreel De Opacity Film showreel is samengesteld uit fragmenten van projecten die Opacity Film heeft geproduceerd of in welke (individuele)vorm dan ook een bijdrage aan heeft geleverd. De showreel bevat o.a. fragmenten uit De Schilder, Dancelife TV, Beetje Hulp, Morgana, Sweepstake, De Beiaard en de...
trailer/teaser
drama David is een schilder met een bijzondere gave die al generaties lang wordt doorgegeven in zijn familie. Deze gave maakt het mogelijk om mensen op hun sterfbed een mooi einde aan hun leven te geven. Zijn schilderijen werken als een poort waarbij de ziel van de stervende terecht komt op de plek die...

Website

Opacity Film is een veelzijdig en independent Film productiebedrijf. Ons team streeft naar het genereren van interessante rendementen voor project-investeerders en helpt haar klanten om hun merken te versterken. Opacity Film werkt met getalenteerde regisseurs, vormgevers, artiesten, musici en...

Personen

vakgebied

Commercial, Korte film, Lange speelfilm, Videoclip