/ personen / Bob Stoop
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]


https://bobstoop.nl/

Mijn bedrijven

vakgebied

Animatie, AV opdrachtfilms, Commercial, Documentaire, Drama, Internet media, Korte film, Lange speelfilm, Televisie drama / Dramaserie, Theater / Stage, Videoclip, Videokunst / Experimenteel

Bob Stoop

keywords: acteur, voice-over

Te zien in oa Brimstone, Riphagen, Vechtershart, Project Orpheus, Zwarte Tulp, Hartenstraat, 4Jim, Penoza, Smeris, Toren C, Het Geheim van Eyck, De Fractie, Noord/Zuid, De Deal, Een Verre Reis, De Bende van Oss, Gooische Vrouwen, Flikken Maastricht, Dokter Tinus, Naar de Overkant van de Nacht!, Costa del Sol, De laatste reis van meneer van Leeuwen, Wraak, 13 in de Oorlog, Sint, Ik ook van jou.. En op internet als presentator van het succesvolle programma ’Nederland Gezellig!’ van De Speld.

Contact of meer info: bobstoop.nl of imdb.me/bobstoop.

Voice-over voor commercials, bedrijfsfilms, animaties, kinderboeken en stem van Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum

Audio

BobStoop-Bedrijfsfilms stem - voice over
Bedrijfsfilms; veelal opgenomen in mijn eigen professionele studio
BobStoop-Commercials stem - voice over
Diverse Radio/TV-Commercials
BobStoop-Typetjes&Accenten stem - typetjes & accenten
..alles is mogelijk

Videos

showreel
showreel For English subtitles go to vimeo.com/159255868. Te zien in oa Brimstone, Riphagen, Vechtershart, Project Orpheus, Zwarte Tulp, Hartenstraat, 4Jim, Penoza, Smeris, Toren C, Het Geheim van Eyck, De Fractie, Noord/Zuid, De Deal, Een Verre Reis, De Bende van Oss, Gooische Vrouwen, Flikken Maastricht,...

Foto's

Informatie

trackrecord
Als acteur te zien in oa Brimstone, Riphagen, Vechtershart, Zwarte Tulp, Project Orpheus, De Fractie, 4Jim, Penoza, Hartenstraat, Smeris, Toren C, Noord/Zuid, De Deal, Het Geheim van Eyck, Een Verre Reis, De Bende van Oss, Gooische Vrouwen, Flikken Maastricht, Dokter Tinus, Naar de Overkant van de Nacht!, Costa del Sol en als presentator van het succesvolle online programma ’Nederland Gezellig!’ van De Speld.

In 2012 won ik de prijs 'Beste Acteur' bij de Delta Shorts op Film by the Sea voor mijn hoofdrol in de film 'Onvoorwaardelijk'.

De film Het Leven van Geert Groote is op dit moment finalist op het New York TV & Film Festival; de awardshow vind in april 2016 plaats in Las Vegas.

De liefde voor het acteren begon in het theater, ik speelde hoofdrollen in de grote theaters van Nederland en Belgie oa in 'Monty Python's Spamalot' van Eric Idle, 'Aïda' van Verdi bij de Nederlandse Opera en 'Het Orkest van de Eeuw' met het Noord Nederlands Orkest. Hiervoor speelde ik bij de meest uiteenlopende theatergroepen waaronder Nieuw West, Kassys, de Peer Group, Ontroerend Goed, Bonte Hond, Wederzijds, Annette Speelt en op de Parade.
prijzen
- 'Beste Acteur' bij de Delta Shorts op Film by the Sea 2012'
- Het Leven van Geert Groote is op dit moment finalist op het New York TV & Film Festival; de awardshow vind in april 2016 plaats in Las Vegas.
vraag mij voor
*Filmacteur /
*Televisieacteur /
*Voice-Over (met professionele studio)
bijzonderheden
Check mijn showreel op https://bobstoop.nl
equipment
Professionele voice-over opnamestudio.

Opleiding

opleidingen
Amsterdamse Hoge School voor de KunstenDe Theaterschool1999-2003

Website

Nederlandse Acteur & Voice-Over met professionele opnamestudio Acteur in film & televisie en theater. Brimstone, Riphagen Project Orpheus, Vechtershart en presentator van het succesvolle online programma Nederland Gezellig! van De Speld. Voice-over voor commercials, bedrijfsfilms, luisterboeken en...