/ personen / Hugo Vos
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]telefoon: 06-50640459werkplaatsvandeverbeelding.nl

Mijn bedrijven

vakgebied

AV opdrachtfilms, Korte film, Theater / Stage

Hugo Vos

keywords: acteur

Serieus waar nodig. Speelse inslag. Humor neem ik serieus (En gaat me goed af) . Gedreven en verbonden. Groot improviserend vermogen. Een doener.

Videos

showreel
showreel Hier wat bewegend beeld van mij. Als showmaster in de Blij(f) Aan Het Werk Show en daarna als Bertus de Bouwvakker (In rol dus) die een korte rondleiding voor de toekomstige gebruikers geeft van een bouwproject.

Informatie

trackrecord
Speelse en gedreven acteur. Vakbekwaam theaterdocent. Creatief schrijfdocent. Betrokken presentator. Op mijn CV kun je zien waar zoal. Op dit moment doe ik veel toegepast theater. Film en camera-ervaring is groeiende. Korte film 'Het is wat' in 48-ours project (hoofdrol). 'Bertus de bouwvakker' drie items als bouwvakker die een verbouwing op camera uitlegt van een kantoor aan het personeel dat er moet gaan werken (Beetje klokhuis-achtig). Verder diverse bedrijfsfilms gedaan.
vraag mij voor
Speelse producties omdat ik daar plezier uit haal. Serieuze rollen omdat dat me uitdaagt. Sitcoms omdat dat me leuk lijkt. Filmrollen omdat dat nog niet op mijn CV staat. Verder wil ik gewoon meer acteren dan ik nu doe. En voice-over en animaties inspreken... tja, welke acteur wil dat nou niet? Dus kom maar op!
bijzonderheden
Mijn gedrevenheid om de kern te pakken. Waar draait het werkelijk om? Hoe kan ik zo echt mogelijk beleven wat mijn personage beleeft. Ik ben speels, creatief, doorzettend, wil het heel graag goed doen.

Werkgevers

FURORE, werkplaats van de verbeelding
Directeur / eigenaar
1991-nu