/ bedrijven / Scriptdesk
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Scriptdesk

keywords: bureau voor scriptontwikkeling

Scriptdesk helpt schrijvers, regisseurs en producenten bij het ontwikkelen en presenteren van hun filmplan, televisieserie, documentaire of transmedia-idee.
trackrecord
GTST, OnM. Goudkust. Lotte, Hartslag, AGD, Bluebird, Blind, Schnitzelparadijs, Achttien, Dening, Superjuffie, De Gelukvinder, Tango Agnes, Boy, Exposed, De Keet, Pim & Pom, Life S*cks, Keizersvrouwen, Besmet
bijzonderheden
“Door het werken met veel verschillende schrijvers in verschillende situaties kan ik goed inschatten wat een schrijver op welk moment nodig heeft. Ik zie vrij snel de mogelijkheden van een bepaald idee, en kan een schrijver daar goed in meenemen zonder dat hij de zeggenschap over zijn verhaal verliest. Dan kun je een maker op een spoor helpen waardoor een project vleugels krijgt. Want uiteindelijk wil je dat het zijn weg naar een publiek vindt.”
klanten
Flinck Film, Bijker, Film & TV, Waterland Film, Family Affair Films, Revolver, Rinkel Film

Onze producten

Een laagdrempelige maar professionele check van je eerste idee of filmplan. Live op locatie of via Skype.
»
Dramaturgische begeleiding bij de ontwikkeling van een korte of lange speelfilm. Individueel, in een kleine groep of in opdracht van een producent.
»
Geven een opdrachtgever inzicht in de potentie van een script. Met een scriptanalyse kan een schrijver een betere volgende versie schrijven.
»
Het helpen ontwikkelen van een format of eindredactie van afleveringen. Van scripted reality tot gelaagd drama voor een internationaal publiek.
»
Makers via ideeën bij elkaar brengen. Scenarioschrijven voor niet-vakgenoten. Scriptcompetities, matchmaking tussen makers en leefstijlorganisaties.
»

Contact

kantoor+postadres:
De Wittenkade 75
1052 AE Amsterdam
tel: +31624257827

scriptdesk.nl/over-mij/

Personen

vakgebied

Drama, Internet media, Lange speelfilm, Televisie drama / Dramaserie