/ bedrijven / MAASSMAAK
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

MAASSMAAK

keywords: maassmaak is een multimediaal productiebedrijf.

MAASSMAAK is een onderneming volgens de Rotterdamse mentaliteit; modern, stijlvol, recht door zee, hardwerkend en betrouwbaar zonder al te veel poespas.

Wij van MAASSMAAK staan voor kwaliteit, creativiteit en duidelijkheid. Al onze multimediale producties moeten voldoen aan deze standaard, en aan uw wensen.

COMMERCIALS:
Bij film draait alles om de boodschap die overgebracht dient te worden. Wat is een commercial, bedrijfsfilm, instructiefilm of internetpromo waard als de boodschap niet overkomt?
Wij bij MAASSMAAK weten hoe wij de boodschap op een vernieuwende, originele en vooral doeltreffende manier moeten overbrengen. Jaren ervaring en een stel creatieve breinen zorgen ervoor dat wij altijd kwaliteit en creativiteit leveren.

FILM + TELEVISIE:
Bij MAASSMAAK houden wij van het vertellen van verhalen, althans verhalen in beeld. Vandaar dat wij naast onze producties voor bedrijven ook druk bezig zijn met (korte) speelfilms, documentaires en muziekvideos.
Met getalenteerde schrijvers, hardwerkende producers, creatieve regisseurs en geloofwaardige acteurs zetten wij ijzersterke producties neer.

CONCEPTING + DESIGN:
MAASSMAAK is meer dan alleen film. Onze creativiteit, expertise en passie is breed inzetbaar. Zo werken wij zonder probleem een campagne voor uw bedrijf uit. Alles blijft binnen MAASSMAAK, wat de productie overzichtelijk, efficiënt en betaalbaar houdt. Of het nu gaat om websitedesign, fotoshoots, concepting, drukwerk of huisstijlontwikkeling. MAASSMAAK is de geschikte partner om mee samen te werken.

Contact

vestigingsadres:
Schollevaartse Dreef 43
3068KK Rotterdam
tel: 0104214799

maassmaak.nl

Personen

vakgebied

AV opdrachtfilms, Commercial, Internet media, Korte film