/ bedrijven / International Native Casting
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

International Native Casting

keywords: we cast aliens, foreigners living in the benelux

International Native Casting is niet alleen onze naam, maar ook onze missie. Noem ’n dialect of accent en wij vinden voor u een acteur/actrice die het spreekt.
De Europese talen en Engelse accenten zijn zeer ruim vertegenwoordigd. Maar ook met Vietnamees, Urdu, Nicaraguaans en Pasthun kunnen we u helpen. We zijn niet voor niets hofleverancier van TomTom, Squla en diverse multinationals.

Onze services

Zoek jij ’n acteur die vloeiend Scouse spreekt? Of met ‘n authentieke Kaapverdiaans Creoolse tongval? Stemacteurs met ’n uitgebreide woordenschat in Bayerisch, Urdu, Twang, West-Vlaams of Noord-Chinees? International Native Casting (INCasting) is dé specialist in authentieke acteurs en accenten. Voor klanten zoeken, selecteren en boeken wij the real deal: buitenlandse (stem-)acteurs uit alle windhoeken van de wereld die in de Benelux wonen. Kortom: we cast aliens. Zo maken we het werk van onze klanten een stuk makkelijker. En besparen we ze tijd én dure tickets. Elke dag weer.
»

Website

Een interactieve website voor het gieten van de internationale inheemse acteurs en voice-over talenten. Met meer dan 1400 artiesten uit de hele wereld die zijn gevestigd in de Benelux, kunt u gemakkelijk vinden en werp uw productie in een paar eenvoudige stappen. Klik 'zoeken', dan stuurt de cast...

Contact

postadres:
Keienenbergweg 97
1101GG Amsterdam
tel: 0205286127

in-casting.com
in-casting.nl

Personen

vakgebied

AV opdrachtfilms, Documentaire, Internet media