/ personen / Salar Zarza
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]telefoon: 0611032694salarzarza.com
truespiritproductions.com

Mijn bedrijven

vakgebied

Animatie, AV opdrachtfilms, Commercial, Documentaire, Drama, ENG / reportage, Internet media, Korte film, Lange speelfilm, Televisie drama / Dramaserie, Televisieprogramma, Videoclip, Videokunst / Experimenteel

Salar Zarza

keywords: filmmaker, producent, regisseur, dop, acteur

TRUE SPIRIT PRODUCTIONS, verzorgd professionele audiovisuele producten voorzien van de allerhoogste beeldkwaliteit. Wij verzorgen uw short & feature films, met RED digital cinema camera's en GH5s (welke de ARRI & RED cinema camera's zelfs overtreft in low-light situaties). Dit, met het oog op optimale erkenning en rendement uit uw investering voor het realiseren van uw product voor de markt, door een team van ervaren professionals met uitgebreide ervaring in het o.a. realiseren van 5 internationale features (speelfilms) veelal voor Amerikaanse film regisseurs en natuurlijk een tal van music videos, corporate films en commercials.

Wij maken optimaal gebruik van technologische productie en post-productionele faciliteiten binnen ons bedrijf en bieden een compleet assortiment aan goede film productieapparatuur voor alle type producties en tevens alle budgetten om uw project op het hoogste niveau te realiseren.

Heeft u interesse in een professionele (speel)film, videoclip or corporate film (bedrijfsfilm) van Hollywood cinema kwaliteit afwerking? Zoek dan niet verder en neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvend, of maat gemaakte offerte. Tevens verzorgen wij montage/CC/dubbing/SFX/ondertiteling voor uw projecten. Wij bieden uw project die uitstraling en inhoud die het verdiend en zich doet onderscheiden van andere producties, voor een veelal scherpere prijs/kwaliteit.

Neem een kijkje op onze bedrijfswebsite, neem contact met ons op om uw project uitvoerig te bespreken om uw wensen te vertalen zodat we samen kunnen kijken wat we voor U kunnen betekenen.


Met vriendelijke groet,
Salar Zarza

True Spirit Productions/
True Spirit Entertainment

Informatie

trackrecord
OUT FOR VENGEANCE (2020) (speelfilm)
Regisseur: Salar Zarza
D.o.P. of Cameraman: Salar Zarza
Genre: Actie/thriller
Met diverse Hollywood acteurs en BNNers.
Gedraaid in Nederland, België & Jordanië.
Bedrijf: True Spirit Entertainment

ISLAMOPHOBIA (2018) (speelfilm)
Regisseur: Omer Sarikaya
D.o.P. of Cameraman: Salar Zarza
Genre: Drama
Met diverse Hollywood acteurs waaronder Chris Mulky.
Gedraaid als DoP in Duitsland, Turkije & Albanië.
Bedrijf: Peace Motion Pictures

BARA (2015) (speelfilm)
(Andere titel naam: The Pact - An Eye for an Eye)
Regisseur: Hollywood acteur/regisseur Mohamed Qissi ('Tong Po' uit Jean-Claude van Damme films 'Kickboxer'/'Lionheart'/'Bloodsport).
D.o.P. of Cameraman: Salar Zarza
Genre: Actie/avontuur
Gedraaid in Marokko (o.a. in de sahara woestijn)
Bedrijf: Video Media

VIGILANCE (2014) (speelfilm)
Regisseur: Paul de Vrijer
D.o.P. of Cameraman: Salar Zarza
Genre: Actie
Gedraaid in Amsterdam/Útrecht, Nederland
Bedrijf: TCF Film Group

A FACEBOOK ROMANCE (2012) (speelfilm)
Regisseur: Mohydeen Quandour
D.o.P. of Cameraman: Salar Zarza
Genre: Romantische komedie
Gedraaid in Amman, Jordanië.
Bedrijf: Sindika Productions
prijzen
6 AWARDS gewonnen voor de speelfilm die ik draaide (A Facebook Romance) waaronder 4 'Angel Awards' op het Monaco International Film Festival 2012.
vraag mij voor
* Speelfilm producties
* Short films
* Corporate films
* Music Videos
bijzonderheden
Filmmaker, acteur film, internationaal actief. (opgeleid)

Eigenaar van en specialisatie in RED DIGITAL CINEMA CAMERA SYSTEMS. Ervaring; o.a. het compleet filmen/draaien als DoP (Director of Photography) en cameraman voor maar liefst 5 internationale speelfilms van o.a. Amerikaanse film regisseurs. Deze speelfilms gedraaid in Afrika, door half Europa tot in het verre Midden-Oosten. Zeer ervaren en gedreven Cinematographer.
equipment
Red one mx & Red Scarlet W digital cinema camera's, GH5s & een groot assortiment aan professionele accesoires en film apparatuur waaronder cranes, dolly systemen, stabilisatie systemen, professionele belichting armituur en veel meer, voor elk gewenst type shot. Apple en PC editing systemen en uitgebreide specialisaties met een reeks aan diverse systemen en professionele editing software. Tevens bezitten wij een greenscreenstudio voor uw green screen projecten, complete zaal met greenbox.
hardware kennis
Red one digital cinema camera expert. (masterclass UK.)
software kennis
Final Cut Pro. Avid Xpress Pro 5.8 Avid Media Composer, Apple Color, Apple Motion, Sony Vegas Pro 15. Maya 3D.