/ personen / Salar Zarza
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]Mijn bedrijven

vakgebied

Animatie, AV opdrachtfilms, Commercial, Documentaire, Drama, ENG / reportage, Internet media, Korte film, Lange speelfilm, Televisie drama / Dramaserie, Televisieprogramma, Videoclip, Videokunst / Experimenteel

Salar Zarza

keywords: producent, regisseur, cinematographer, acteur, schrijver.

TRUE SPIRIT PRODUCTIONS/TRUE SPIRIT ENTERTAINMENT, verzorgd hoogstaande audiovisuele producties waaronder uw bedrijfsfilms, shorts & feature film producties. Dit, met het oog op optimale erkenning en rendement behalen uit uw investering voor het realiseren van uw project en product voor de (internationale) markt. Als film professional heb ik uitgebreide ervaring in het realiseren van o.a. internationale features (speelfilms) voor de internationale markt. Met uitgebreide ervaring met diverse Amerikaanse Hollywood acteurs en regisseurs en om niet te vergeten, tevens natuurlijk een scala aan music videos, corporate films en tv commercials voor verschillende opdrachtgevers nationaal en internationaal.

Ik maak optimaal gebruik van technologische productie en post-productionele faciliteiten in mijn bedrijf en biedt een compleet assortiment aan zeer hoogwaardige film en productieapparatuur voor uiteenlopende type producties en tevens alle budgetten, om samen uw project op het hoogste niveau te realiseren.

Heeft u interesse in een professionele (speel)film, videoclip or corporate film (bedrijfsfilm) van Hollywood cinema kwaliteit en afwerking? Zoek niet verder en neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend, of maat gemaakte offerte. Tevens verzorg ik montage/CC/dubbing/SFX/ondertiteling voor uw projecten. Met een uitstraling en afwerking welke het verdiend en zich onderscheidt van andere hoogwaardige producties in de markt voor een veelal scherpere prijs/kwaliteit. Neem gerust een kijkje op mijn bedrijfswebsite, u kunt vrijblijvend contact op nemen. Tevens indien u interesse in mij heeft voor acteur werk in films en televisie alsook commercials en model opdrachten weet u mij te vinden.

Met vriendelijke groet,
Salar Zarza

True Spirit Productions/
True Spirit Entertainment

Informatie

trackrecord
OUT FOR VENGEANCE (2021) (speelfilm)
Regisseur: Salar Zarza
D.o.P./Cameraman: Salar Zarza
Genre: Actie/thriller/Drama
Met diverse bekende Hollywood acteurs en BNN'ers.
Gedraaid in Nederland, België, Duitsland & Jordanië.
Bedrijf: True Spirit Entertainment

ISLAMOPHOBIA (2018) (speelfilm)
Regisseur: Omer Sarikaya
D.o.P./Cameraman: Salar Zarza
Genre: Drama
Met diverse Hollywood acteurs waaronder Chris Mulky.
Gedraaid als D.o.P. (Director of Photography) in Duitsland, Turkije & Albanië.
Bedrijf: Peace Motion Pictures

BARA (2015) (speelfilm)
(Andere titel naam: The Pact - An Eye for an Eye)
Regisseur: Hollywood acteur/regisseur Michel Qissi ('Tong Po' uit Jean-Claude van Damme films als 'Kickboxer'/'Lionheart'/'Bloodsport).
D.o.P./Cameraman: Salar Zarza
Genre: Actie/avontuur
Gedraaid in Marokko (o.a. in de Sahara woestijn)
Bedrijf: Video Media/True Spirit Entertainment

VIGILANCE (2014) (speelfilm)
Regisseur: Paul de Vrijer
D.o.P./Cameraman: Salar Zarza
Genre: Actie
Gedraaid in Amsterdam/Útrecht, Nederland
Bedrijf: TCF Film Group

A FACEBOOK ROMANCE (2012) (speelfilm)
Regisseur: Mohydeen Quandour
D.o.P./Cameraman: Salar Zarza
Genre: Romantische komedie
Gedraaid in Amman, Jordanië.
Bedrijf: Sindika Productions
prijzen
6 AWARDS gewonnen voor de speelfilm die ik draaide (A Facebook Romance) waaronder 4 'Angel Awards' op het Monaco International Film Festival 2012.
vraag mij voor
* Speelfilm producties
* Short film producties
* Corporate films/bedrijf films
* Music Video producties
bijzonderheden
Filmmaker, Regisseur, Schrijver, Uitvoerend Producent, Film Acteur, Director of Photography, Cameraman. Ik ben een geschoold acteur met internationale film ervaring. Ik ben voornamelijk internationaal erg actief.

Eigenaar van en specialisatie in RED DIGITAL CINEMA CAMERA SYSTEMS. Ervaring; o.a. het compleet filmen/draaien als D.o.P. (Director of Photography) en cameraman voor maar liefst 5 internationale speelfilms ook met o.a. Amerikaanse film regisseurs. Ik heb speelfilms gedraaid in Afrika, Midden-Oosten en door heel Europa. Ik ben uiteraard een ervaren en gedreven Cinematographer.
equipment
Red one mx & Red Scarlet W digital cinema camera's, GH5s & een groot assortiment aan professionele accesoires en film apparatuur waaronder cranes, dolly systemen, stabilisatie systemen, professionele belichting armituur en veel meer, voor elk gewenst type shot. Apple en PC editing systemen en uitgebreide specialisaties met een reeks aan diverse systemen en professionele editing software. Tevens bezitten wij een greenscreenstudio voor uw green screen projecten, complete zaal met 360 graden greenbox voor al uw studio werk.
hardware kennis
Red one digital cinema camera expert. (masterclass UK.)
software kennis
Final Cut Pro. Avid Xpress Pro 5.8 Avid Media Composer, Apple Color, Apple Motion, Sony Vegas Pro 17. Maya 3D.