/ personen / Salar Zarza
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact

Mijn bedrijven

vakgebied

Animatie, AV opdrachtfilms, Commercial, Documentaire, Drama, ENG / reportage, Internet media, Korte film, Lange speelfilm, Televisie drama / Dramaserie, Televisieprogramma, Videoclip, Videokunst / Experimenteel

Salar Zarza

keywords: producent, regisseur, cinematographer, acteur, schrijver.

TRUE SPIRIT PRODUCTIONS/TRUE SPIRIT ENTERTAINMENT, verzorgd hoogstaande audiovisuele producties waaronder uw bedrijfsfilms, shorts & feature film producties. Dit, met het oog op optimale erkenning en rendement behalen uit uw investering voor het realiseren van uw project en product voor de (internationale) markt(en). Wij bestaan uit een gedreven, professioneel en ervaren team van tv en film professionals met uitgebreide ervaring in het realiseren van o.a. internationale features (speelfilms). Met uitgebreide ervaring in samenwerking met diverse Amerikaanse film regisseurs en om niet te vergeten natuurlijk een scala aan music videos, corporate films en tv commercials.

Wij maken optimaal gebruik van technologische productie en post-productionele faciliteiten binnen ons bedrijf en bieden een compleet assortiment aan goede film productieapparatuur voor alle type producties en tevens alle budgetten om uw project op het hoogste niveau te realiseren.

Heeft u interesse in een professionele (speel)film, videoclip or corporate film (bedrijfsfilm) van Hollywood cinema kwaliteit afwerking? Zoek dan niet verder en neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvend, of maat gemaakte offerte. Tevens verzorgen wij montage/CC/dubbing/SFX/ondertiteling voor uw projecten. Wij bieden uw project de uitstraling en inhoud welke het verdiend en zich direct doet onderscheiden van andere hoogwaardige producties in de markt voor een veelal scherpere prijs/kwaliteit.

Neem gerust een kijkje op onze bedrijfswebsite, u kunt altijd contact met ons opnemen om uw project uitvoerig toe te lichten en bespreekbaar te maken, om uw wensen door ons te vertalen in resultaat!

Met vriendelijke groet,
Salar Zarza

True Spirit Productions/
True Spirit Entertainment

Informatie

trackrecord
OUT FOR VENGEANCE (2021) (speelfilm)
Regisseur: Salar Zarza
D.o.P./Cameraman: Salar Zarza
Genre: Actie/thriller/Drama
Met diverse bekende Hollywood acteurs en BNN'ers.
Gedraaid in Nederland, België, Duitsland & Jordanië.
Bedrijf: True Spirit Entertainment

ISLAMOPHOBIA (2018) (speelfilm)
Regisseur: Omer Sarikaya
D.o.P./Cameraman: Salar Zarza
Genre: Drama
Met diverse Hollywood acteurs waaronder Chris Mulky.
Gedraaid als D.o.P. (Director of Photography) in Duitsland, Turkije & Albanië.
Bedrijf: Peace Motion Pictures

BARA (2015) (speelfilm)
(Andere titel naam: The Pact - An Eye for an Eye)
Regisseur: Hollywood acteur/regisseur Michel Qissi ('Tong Po' uit Jean-Claude van Damme films als 'Kickboxer'/'Lionheart'/'Bloodsport).
D.o.P./Cameraman: Salar Zarza
Genre: Actie/avontuur
Gedraaid in Marokko (o.a. in de Sahara woestijn)
Bedrijf: Video Media/True Spirit Entertainment

VIGILANCE (2014) (speelfilm)
Regisseur: Paul de Vrijer
D.o.P./Cameraman: Salar Zarza
Genre: Actie
Gedraaid in Amsterdam/Útrecht, Nederland
Bedrijf: TCF Film Group

A FACEBOOK ROMANCE (2012) (speelfilm)
Regisseur: Mohydeen Quandour
D.o.P./Cameraman: Salar Zarza
Genre: Romantische komedie
Gedraaid in Amman, Jordanië.
Bedrijf: Sindika Productions
prijzen
6 AWARDS gewonnen voor de speelfilm die ik draaide (A Facebook Romance) waaronder 4 'Angel Awards' op het Monaco International Film Festival 2012.
vraag mij voor
* Speelfilm producties
* Short film producties
* Corporate films/bedrijf films
* Music Video producties
bijzonderheden
Filmmaker, Regisseur, Schrijver, Uitvoerend Producent, Film Acteur, Director of Photography, Cameraman. Ik ben een geschoold acteur met internationale film ervaring. Ik ben voornamelijk internationaal erg actief.

Eigenaar van en specialisatie in RED DIGITAL CINEMA CAMERA SYSTEMS. Ervaring; o.a. het compleet filmen/draaien als D.o.P. (Director of Photography) en cameraman voor maar liefst 5 internationale speelfilms ook met o.a. Amerikaanse film regisseurs. Ik heb speelfilms gedraaid in Afrika, Midden-Oosten en door heel Europa. Ik ben uiteraard een ervaren en gedreven Cinematographer.
equipment
Red one mx & Red Scarlet W digital cinema camera's, GH5s & een groot assortiment aan professionele accesoires en film apparatuur waaronder cranes, dolly systemen, stabilisatie systemen, professionele belichting armituur en veel meer, voor elk gewenst type shot. Apple en PC editing systemen en uitgebreide specialisaties met een reeks aan diverse systemen en professionele editing software. Tevens bezitten wij een greenscreenstudio voor uw green screen projecten, complete zaal met 360 graden greenbox voor al uw studio werk.
hardware kennis
Red one digital cinema camera expert. (masterclass UK.)
software kennis
Final Cut Pro. Avid Xpress Pro 5.8 Avid Media Composer, Apple Color, Apple Motion, Sony Vegas Pro 15. Maya 3D.