/ bedrijven / Puur Media
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Puur Media

keywords: media producties

Puur Media focust zich op het maken van films en documentaires van kwaliteit, waarbij geld een middel is en niet een doel. Leergierig zijn, hard werken en werken in teams zijn daarbij belangrijke ingrediënten. Door met een gildemodel te werken, ontwikkelen de gemotiveerde crew en acteurs zich naar een hoger niveau.
Daarbij is er een onderscheid tussen Puur Media Academie en Puur Media Pro gemaakt. De Academie is de ‘broedvijver’ voor talent. Wanneer een talent zodanig is ontwikkeld dat het professioneel is in te zetten, ben je betrokken bij Puur Media Pro.
trackrecord
For A Friend
Disposable
Prolix
bijzonderheden
De Puur Media Academie is er voor mensen die gemotiveerd zijn en zich meer in de media willen bekwamen. Het is een veilige omgeving waar creatieven zich kunnen ontwikkelen en doorgroeien naar een hoger niveau. Zowel de filmploeg als de acteurs kunnen hun talent ontwikkelen met als toekomstvisie het produceren van eerlijke media producties.
klanten
Het Wereld Natuur Fonds Image By Colours CBS Outdoor BMM USA Clara Maria Opvoeden en Meer De Meezing Bioscoop

Films

trailer/teaser
clip Woensdag 2 mei 2012 AMSTERDAM (ANP) - Nederlanders verliezen steeds vaker hun geduld als ze het gevoel hebben dat ze van het kastje naar de muur worden gestuurd of aan het lijntje worden gehouden door een medewerker van de telefonische klantenservice. Een op de drie mensen hing het afgelopen jaar...
drama
fragment
drama Woensdag 2 mei 2012 AMSTERDAM (ANP) - Nederlanders verliezen steeds vaker hun geduld als ze het gevoel hebben dat ze van het kastje naar de muur worden gestuurd of aan het lijntje worden gehouden door een medewerker van de telefonische klantenservice. Een op de drie mensen hing het afgelopen jaar...

Foto's

Contact

postadres:
Houtwijkerveld
2131ml Hoofddorp

puur-media.nl

Personen

vakgebied

Documentaire, Korte film, Televisie drama / Dramaserie, Videoclip