/ personen / Barbara Groeneveld
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]


zegfilm.nl

Mijn bedrijven

vakgebied

AV opdrachtfilms, Documentaire, Theater / Stage

Barbara Groeneveld

keywords: camera, editing van documentaires, portretten en trailers

Na een opleiding creatieve therapie en een studie theater- film & televisiewetenschappen ben ik een tijd bij theatergroepen en festivals werkzaam geweest, productioneel, zakelijk, fondsenwerving. Daarnaast maakte ik voor voorstellingen trailers en registraties. De stap om me volledig te richten op het filmen en editen was het verwezenlijken van mijn droom. Mijn camera- en editingvaardigheden heb ik opgekrikt via opleiding bij ATP filmstudio's en Open Studio.
Ik verbeeld de verhalen van mensen die inspireren, die je verwonderen en aan het denken zetten. Authentiek en puur.

Videos

trailer/teaser
theater Trailer voor de voorstelling Draaggolf door Radiobaken op Radio Kootwijk
hele film
documentaire Een openhartige vertelling over hoe het wonen is georganiseerd voor de inmiddels volwassen verstandelijk en lichamelijk gehandicapte zoon van Jenny; Tijs.
documentaire De kinderen die in het Amersfoortse asielzoekerscentrum wonen, gaan allemaal naar een gewone school in de stad. Hier worden ze wekelijks ondersteund door een juf die ze niet alleen helpt met schoolwerk als taal, maar die ook hun verhaal kent en weet hoe het thuis gaat. Een kort portret van een...
opdrachtfilm

Informatie

trackrecord
Ik maak portretten voor bedrijven en stichtingen, trailers van voorstellingen en korte documentaires.
vraag mij voor
Documentaire en filmportretten met een maatschappelijk of sociaal thema, trailers voor voorstellingen.
bijzonderheden
Mensen die met mij werken waarderen de rust die ik uitstraal en de sfeer waarin het vertellen van een persoonlijk verhaal veilig en aangenaam kan worden vastgelegd op camera. Mijn stijl heeft een authentieke en pure eigen uitstraling hoor ik terug van kijkers.
equipment
Ik heb eigen camera (Canon XA10) en geluid (2x sennheiser lavalier en goede richtmic.)
software kennis
Ik werk bij voorkeur met FCPX

Website

Zegfilm maakt filmportretten en korte documentaires. Films met zeggingskracht waarin de keuzes, talenten en passies van mensen centraal staan. Authentieke verhalen van mensen die anderen kunnen inspireren en binden. Voor bedrijven maak ik ondernemersportretten die de klant laat kennismaken met...