/ bedrijven / Marquise Model Agency
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Marquise Model Agency

keywords: model training, casting, fotografie, boekingen, fashion.

Marquise Model Agency (MMA) is een dynamisch en gedreven bedrijf dat modellen met ambitie een unieke kans geeft om te groeien.

We doen dit door een totaaloplossing aan te bieden, die zowel opleidingen, coaching, castings als boekingen omvat.

Talent is ons voornaamste selectiecriterium en we gaan een hele weg om dit te ontdekken. Als we het hebben gevonden, willen we het ook helpen ontwikkelen. Daarom hebben we voor onze modellen een breed servicepakket ontwikkeld, dat in zijn dienstverlening verder gaat dan elk ander modellenbureau. Maar dit betekent ook dat we erg hoge kwaliteitseisen stellen. Want modellen die via ons hun weg vinden zijn ons visitekaartje. Van hen verwachten we niets minder dan perfectie.

Dezelfde hoge normen hanteren we ook voor onszelf. Onze fotografen werken met het allerbeste professionele materiaal, onze lesgevers zijn universitair gevormd en de directie heeft jarenlange hands-on ervaring met de modellenwereld. En dus hebben we ook onze opdrachtgevers veel te bieden, van professionele modellen tot fotoshoots in de eigen studio’s, van moeilijke en onmogelijke opnamen tot verrassende ideeën en een visie op het werk.

Voor elke opdracht bieden we een gepersonaliseerde oplossing en een aangepaste offerte. Daarom kiezen we ook voor de individuele aanpak door een persoonlijke kennismaking. We werken vooral met mensen, niet met opdrachten.
trackrecord
Verscheidene fashion shows.
Figuranten voor o.m. The White Queen.
Stock- en glamorfotografie.
Figuranten voor VT4 (TV kanaal).
bijzonderheden
Grondige training van jonge (meestal vrouwelijke) beginnende modellen en kinderen. Wij houden ons strikt aan de wetgeving rond kinderarbeid bij producties, bookings en castings.
klanten
Media, modehuizen, stock fotografie.

Foto's

Contact

vestigingsadres:
Geerdegemdries 55
B-2800 Mechelen
tel: 003215430663


Personen

Rubrieken

vakgebied