/ bedrijven / cliffhanger visuals
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

cliffhanger visuals

keywords: no-nonsense in 3d

Als creatief in 3D-illustratie, 3D-animatie en 3D-visualisatie zorg ik al 15 jaar met bijna religieuze toewijding voor een trots portfolio van merken en bureaus. Ik overleg op gelijke voet met art directors, copywriters en storyboarders. Ik ben goed in de vertaling van een schets of een storyboard in 3D Behalve een doener ben ik ook een conceptueel en strategisch denker. In 3D.
trackrecord
Voor Studio100, het beroemde Belgische tv-productiehuis, bouwde ik een 3D-musical-decor voor grote zalen dat geprojecteerd wordt in plaats van fysiek gebouwd. Dat scheelt: revolutionaire nieuwe mogelijkheden op de bühne, maar nauwelijks transport, verzekeringen of reparaties.
Voor Denso, Japanse fabrikant van auto-onderdelen en beoogd Europees industrieleider, maakte ik 20 illustraties van hun portfolio: de stalen, zoemend geconcentreerde helden in het inwendige van je auto.
Ik heb geen kleine of grote klanten. Ik heb 3D.
bijzonderheden
reclame-illustratie, character modeling en animation, 3D-printing, 3D-simulatie, storyboarding, schetsen en concepting, 3D-stereo, redactionele illustratie
klanten
Denso, Deloitte, Studio100, Valorfrit, Katja Fassin, SDU

Contact

kantoor+postadres:
lodewijk pincoffsweg 408
3071 AS rotterdam
tel: 0104863909


Personen

vakgebied

Animatie, Commercial, Internet media, Theater / Stage