/ personen / Sean Vogel
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]telefoon: 0186613468
Mijn bedrijven

vakgebied

Sean Vogel

keywords: student av-vormgeving grafisch lyceum rdam

Ben nog student bij het GLR (Grafisch Lyceum Rotterdam) en dankzij mijn vroege interesse voor videoproducties, heb ik een brede ontwikkeling bereikt. Iedere dag werk ik met plezier aan diverse projecten mee bij het familiebedrijf (peter.nl) of tijdens mijn opleiding.
Doorgangs ben ik bezig met av-projecten bezig vanaf het bedenken van een idee of concept, na grondig briefing met de klant. Het visualiseren van takes en storyboards. Planning en camerawerk. Tot aan het editen en eindmontage van beeld en geluid. Mijn persoonlijke portfolio en presentatie is: seanvogel.nl

Informatie

prijzen
1e prijs Gouden Kalf 2012 Jeugd - teamlid voor camerawerk
vraag mij voor
Stageplaats Gezocht - Voor de periodes:
6 januari t/m 30 juni 2014
en/of
1 september t/m 19 december 2014.
Ik ben naarstig op zoek naar een mediabedrijf met ruimte voor een creatief multifunctionele stagiair met veel drive en toewijding.
Verder, als freelancer kan ik op alle facetten bij een av-productie 'instappen'.
Mijn grootste ambitie: meewerken aan een filmproductie.
bijzonderheden
Creatief: Ideëen zat, deze zijn goed dankzij de personages, de actie, de visuals of het thema. Wat het ook is, ik hou deze elementen in gedachten bij het productieproces.
Visueel: Ik wil de toeschouwers in mijn visuele verhaal meenemen, met ieder beeld en shot-stijl. Mijn camerawerk is hierdoor heel belangrijk en bepalend.
Editing Whizzkid: Het gevoel en aandacht wordt gecrëerd door beelden en geluid, in een perfect samenspel. Net als technische kennis én talent.
Motion Graphics: Bekend met diverse onderdelen van moderne technologie in av-producties, denk aan o.a. animaties, 3d-opstelling en special effects.
Planner: Ik werk met o.a. storyboards, budgetten, locaties, productie teams, tijdlijn opstelling, editing, presentaties, promotie en eindaflevering.
hardware kennis
diverse via opleiding en huur graag bij camelot
software kennis
Adobe CS6 Premiere, AfterEffects, Avid, FinalCut Pro/7/10, Cinema 4D

Opleiding

opleidingen
Grafisch Lyceum Rotterdam (MBO)Concept/Productie/Camera/Editing
AV Vormgeven
2011-2015