/ personen / Kroonluchterverhuur ChandelierRental
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]telefoon: +31611955791kroonluchterverhuur.nl
chandelierrental.com

Mijn bedrijven

vakgebied

Lange speelfilm, Televisieprogramma, Theater / Stage

Kroonluchterverhuur ChandelierRental

keywords: kroonluchterverhuur, kroonluchter huren, kroonluchters huren

Kroonluchter huren, kroonluchters, huren, kroonluchterverhuur en kroonluchter verhuur, kristallen lampen huren: STYLING THE BEST EVENTS OF THE WORLD: Onze kristallen kroonluchters zorgen voor beleving en passen in een klassieke of moderne sfeer. Wij zijn Expert en Trendsetter in kroonluchters. Het assortiment bestaat uit ruim 500 kroonluchters voorzien van hoogwaardig kristal in verschillende afmetingen. Uniek is onze 6 meter hoge kroonluchter waarvan wij 2 exemplaren verhuren. U wilt een kroonluchter huren of meerdere kroonluchters huren? Zonder tussenkomst van transportbedrijven zorgen wij ervoor dat de gehuurde kroonluchters op ieder gewenst tijdstip gebracht en gehaald worden. Wij zijn sinds 1992 een lichtbedrijf met verstand van rigging en veiligheidsvoorschriften. Vanuit deze expertise monteren wij de NEN3140 gekeurde kroonluchters in iedere gewenste locatie. KroonluchterVerhuur is het meest gespecialiseerde en grootste KroonluchterVerhuur-bedrijf in Europa. Twijfelt u aan de juiste kroonluchter of het aantal? Neem contact met ons op zodat wij samen met u naar een geschikte invulling kunnen kijken.

Informatie

trackrecord
Ster Gouden Loekie, The Voice of Holland, Max Proms, Van der Vorst ziet Sterren, Hollands got Talent, X-Facor,
vraag mij voor
huren van kroonluchters, kroonluchter huren, kroonluchterverhuur, huur verlichting, licht huren.
equipment
kroonluchters, kristal lampen, zakkroonluchters, maria theresa kroonluchters, kristallen lampen, hanglampen, zakluchters, luchters.

Website

Een ruim assortiment en grote voorraad van mooie kristallen kroonluchters voor ieder type productie. Geschikt voor filmset, commercial of TV-productie.