/ bedrijven / Avanti Media Group
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Avanti Media Group

keywords: film, editing, webmedia, grafische vormgeving, concept

Avanti Media Group is een creatief televisie- film en reclamebureau waar bijzondere TV-formats worden ontwikkeld en geproduceerd, reclamecampagnes tot stand komen en waar films, bedrijfsfilms, videoclips & websites worden gemaakt. Het bedrijf draait om bijzonder creatief talent dat bij Avanti Media Group zijn thuis vindt en wordt gekoesterd.

Sinds 2013 zijn de krachten van 'Avanti Studios en Avanti Multimedia' gebundeld en is Avanti Media Group een feit en behoort tot een van de snelst groeiende spelers op gebied van film producties in Nederland. Avanti Media Group heeft onderandere al gewerkt voor namen als: TMF/MTV, ICI Paris XL, Straat-Dichters.nl & XITE .

In 2012 heeft Avanti Media Group samen met Blik 51 de 1e prijs voor beste regionale tv programma gewonnen, het ging toen om het tv programma 'Raad Praat in de straat' wat uitgezonden werd op RTV Maastricht. Tevens produceert AMG het wekelijkse tv programma 'Xite Weekmix' voor de muziekzender Xite voor Nederland en België.

Verder houd Avanti Media Group zich ook bezig met haar dochter bedrijven: 'Avanti Casting', Avanti Records en 'Avanti Fashion'.
bijzonderheden
Avanti Media Group is een creatief televisie- film en reclamebureau waar bijzondere TV-formats worden ontwikkeld en geproduceerd, reclamecampagnes tot stand komen en waar bedrijfsfilms en videoclips worden gemaakt.

Contact

kantoor+postadres:
Kerkenbos 1079H
6546BB Nijmegen/Amsterdam
tel: +31 (0) 24 2022216

avantimediagroup.nl

Personen

vakgebied

Commercial, Korte film, Televisieprogramma, Videoclip