/ companies / DSV Mediapolis
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

DSV Mediapolis

keywords: registered insurance brokers

Onze producten

In de media en entertainment kan het er soms hectisch aan toe gaan. Juist op die momenten zit een ongeluk in een klein hoekje en is een schade snel ontstaan, met alle gevolgen van dien. Op zo´n moment moet je een beroep kunnen doen op een goede aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.
»
De productieverzekering biedt een complete dekking voor calamiteiten die zich gedurende het gehele productieproces kunnen voordoen voor zowel de materiële schade als de gevolgschade. Doordat deze verzekering modulair is opgebouwd kun je voor iedere productie precies de dekking regelen die je nodig...
»
Door onze jarenlange ervaring en specialistische deskundigheid in dit segment hebben wij voor deze apparatuurverzekering speciale afspraken kunnen maken met verzekeraars waardoor wij een snelle en accurate afhandeling van aanvragen, wijzigingen en de schadeclaims kunnen garanderen.
»
Zonder goede equipment houdt alles op. Daarom is het zo belangrijk dat je als professional, mocht er een keer iets fout gaan, snel tot reparatie over kunt gaan, vervangende apparatuur kunt huren, en geen zorgen hebt over de kosten.
»
Of je nu opnamen gaat maken in Siberië of de jungle of een oorlogsverslaggever bent die naar Irak reist wij zorgen dat je met de juiste zakenreisverzekering op pad gaat. Met deze verzekering heeft u een uitgebreide dekking en weet u zeker dat u goed geholpen wordt.
»
Collectief Verzekeringsplan voor Media- en Entertainmentbranche. Dit plan biedt een compleet pakket van verzekeringen aan. Ook inwonende gezinsleden kunnen deelnemen aan dit Collectief Verzekeringsplan. De particuliere schadeverzekeringen waar je van kunt profiteren zijn verdeeld in vier...
»

Contact

postadres:
Postbus 1611
1200 BP Hilversum
tel: 035 - 6773103

mediapolis.nl

Personen

Rubrieken

vakgebied