/ personen / Pepijn Hulst
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]telefoon: 06-41553615vimeo.com/pepijnvanhulst
vanhulstacting.nl

Mijn bedrijven

vakgebied

Commercial, Drama, Televisie drama / Dramaserie, Theater / Stage

Pepijn Hulst

keywords: acteren

Van kleins af aan heb ik mensen willen vermaken met mijn entertainersdrift. Ik voel me thuis op het podium en eigenlijk wist ik toen al dat ik later ook mensen wilde laten genieten van mijn acteerwerk als ze een film zouden zien, net als ik kon genieten van bijvoorbeeld Robert de Niro, Edward Norton, Philip Seymour Hoffman ea.Toch ben ik eerst leraar geworden om erachter te komen dat ik acteren het allerleukste vind wat er is.
Na mijn opleiding (De Trap) heb ik me meteen ingeschreven bij castingbureaus zodat ik meteen werkervaring op kon doen en gelukkig ging het meteen al goed. Ik werd vooral gevraagd voor commercials en eigenlijk is me dat in al die jaren tot nu toe heel goed af gegaan. Ik heb er dan ook erg veel op mijn naam staan. En daar ben ik heel blij mee, maar ik kom er ook achter dat ik bij commercials over het algemeen de uitdaging mis. Natuurlijk heb ik ook veel andere dingen gedaan, zoals presenteren (bedrijfsfilms) en trainingsacteren, maar waar ik toch het meeste plezier aan beleef is het spelen van die prachtige karakterrollen die mijn voorbeelden vroeger ook speelden. Voorlopig blijft het een droom om zo groot te worden, maar gelukkig worden dromen ook wel eens werkelijkheid.....

Foto's

Informatie

trackrecord
De afgelopen 3 jaar echt heel veel commercials gedaan, waarvan ik het laatste jaar (2015) te zien ben geweest als een van de vaste gezichten in de PLUS-supermarkt commercials.
Tussendoor heb ik wat gastrollen gespeeld in series als Flikken M, Moordvrouw, Divorce, GTST......en dat smaakt toch echt naar meer!!!

Totdat ik word gevraagd voor de grotere rollen, maak ik zelf films met vrienden om lekker te blijven spelen en verder te ontwikkelen.
vraag mij voor
Interessante rollen voor series en films
bijzonderheden
Ik kan heel makkelijk en natuurlijk de expressie in mijn gezicht (en lichaam) sturen en veranderen. Daarnaast heb ik een goed gevoel voor timing. Gevoel voor ritme en muziek bezit ik ook nog eens.
Ook ben ik vader van 2 kinderen en heb ervaring met lesgeven aan kinderen tussen de 4 en 12 jaar.
Tenslotte denk ik dat ik op de set een bijdrage kan leveren aan een prettige werksfeer.

Opleiding

opleidingen
DeTrap2006-2009
workshops
Masterclass Camera Acteren - Halina Reijn2013
Masterclass Camera Acteren - Monic Hendrickx2013
Masterclass Camera Acteren - Monique van de Ven2012
Act2Actspelniveau2005-2006