/ personen / Hilde Schuemie
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]


Hilde Schuemie Professional make-up & school:
telefoon: 0616306178/
visagieschoolhilde.nl

Mijn bedrijven

Rubrieken

vakgebied

Hilde Schuemie

keywords: make-up en grime. ik geef les op mijn visagie, grime school

Ik werk inmiddels 29 jaar als visagiste en grimeuse en mijn ervaring is breed. Film, tv, theater en reclame en fashion fotografie. Sinds 2002 heb ik mijn eigen visagie/grime school waar ik les geef naast mijn freelance opdrachten.

Informatie

trackrecord
Tv film Papa Zulu, diverse dansfilm producties voor lantaarn Venster Rotterdam. Leaders Film festival, videoclip Sjaak Bral, making off en tv De wereld draait door voor Moordwijven van Dick Maas, Meating Penny horror film Leids filmfestival, tv spotje met Jan Terlouw.
vraag mij voor
Ik ben erg goed in verschillende wonden. Aangezien ik veel ervaring heb in fashion en reclame fotografie beheers ik elke stijl. Omdat ik een visagie/grime school heb, beschik over flink wat (oud) leerlingen die ervaring willen opdoen. Stage projecten zijn ook welkom. Ik ben daar bij aanwezig.
bijzonderheden
Verschillende wonden en vervormingen. Karakter make-up/grime. Donkere huid make-up. Ik kan conceptueel denken. Indien nodig kan ik acteren en zingen.
equipment
Make-up en grime producten etc

Website

Op deze website presenteer ik mijzelf als make-up artist. Je kunt door linken naar mijn school.
Dit is de officiƫle website van mijn school maar er is ook veel te vinden van mijzelf als make-up artist. Ik geef naast de opleidingen visagie en grime ook workshops aan fotografen en cineasten.