/ personen / Sjaak Hartog
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]


dansdokters.com
wwwstudiosjaak.com

Mijn bedrijven

vakgebied

Korte film, Televisie drama / Dramaserie, Theater / Stage, Videoclip

Sjaak Hartog

keywords: acteur, presentator, model, zanger

Mijn naam is Sjaak Hartog. Acteur, presentator, voice over voor tekenfilms (die ik nu ook zelf maak) en commercials. Ook werkzaam als zanger/kleinkunstenaar voor de Open Bac waarvoor ik momenteel 1x per maand satire schrijf en zing in het Betty Asfalt Complex te Amsterdam.

Informatie

trackrecord
Een aantal grote rollen in Bioscooptekenfilms als: Jimmy Neutron, Rugrats the Movie, Rugrats in Paris. De jeugdtheater producties: Donder de Draak, De Ontvoering naar Paracetamolië en All Inclusive voor oa festival de Parade. De Silent Disco producties van De Dansdokters, ook voor de Parade. Deelname aan de videoclip: 'the Cream Team' met inmiddels meer dan 100 duizend views. En een rol in Nova Zembla van Reinout Oerlemans.
prijzen
Finaleplaats Cameretten 2000.
vraag mij voor
Verras me maar. Ik ben breed inzetbaar.
bijzonderheden
Ik heb een zeer representatieve voice over- en zangstem.
equipment
Laptop waarop ik korte films monteer en ontwerpen maak in photoshop.
hardware kennis
nvt
software kennis
photoshop, iphoto, word

Website

Deze website vertelt iets over het concept van de Dansdokters wat ik heb bedacht en ontwikkeld met collega Olaf van der Hee voor oa festival de Parade. We maken theater, flash mobs en silent disco.
Op deze website een uitgebreid totaaloverzicht van mijn werkzaamheden als acteur / cabaretier / zanger / fotograaf / ontwerper en editor.