/ personen / Bronco Olst
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]


Mobiel:
telefoon: +31 (0) 6 1088 0859proress.nl

Mijn bedrijven

vakgebied

AV opdrachtfilms, Commercial, Korte film, Lange speelfilm

Bronco Olst

keywords: boom operator, geluid mixer, geluidsman

Bronco van Olst groeide op in Berkel en Rodenrijs. Na het basisonderwijs rondde hij, vier jaar later, succesvol zijn VMBO-4 opleiding af aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Zonder enige twijfel besloot Bronco zijn vervolgopleiding (Audio Visuele Vormgeving) te doen aan het MBO van het Grafisch Lyceum Rotterdam, waar hij na vier jaar, met trots, zijn diploma in ontvangst mocht nemen.

In de afgelopen jaren deed hij veel ervaring op op het gebied van film en electronic news gathering (ENG). Zo liep hij bijvoorbeeld stage bij een grote internationale verzekeraar, Aegon. Een jaar later liep hij opnieuw stage, maar nu bij Mamascreen, een bedrijf dat hoogwaardige producties levert op vrijwel alle gebieden van video en animatie.
Ondertussen ontwikkelde Bronco zich op het gebied van geluid en besloot hij een eigen bedrijf te starten: Proress, een bedrijf dat zich richt op geluid bij film- en videoproducties.

Nu, zo'n anderhalf jaar later, is er een grote stap gemaakt richting de wereld van film- en tv-producties. Bronco heeft inmiddels behoorlijk wat opdrachten afgerond onder andere voor bekende instellingen als Lotto-Jumbo, Erasmus Universiteit en Erasmus Medisch Centrum Rotterdam.

Producties

Erasmus Medisch Centrum 2015 overig /
assistent geluid / boom operator / geluidsopname / audiotechnicus tv

Informatie

equipment
Ik ben in het bezit van eigen apparatuur. Heeft u een vraag over specifieke apparatuur? Stel gerust je vraag via info@proress.nl

Website

Bronco van Olst werd geboren op 2 augustus 1995 in Berkel en Rodenrijs. Het basisonderwijs volgde hij op de Prins Willem Alexanderschool in Berkel en Rodenrijs. Na het basisonderwijs rondde hij, vier jaar later, succesvol zijn VMBO-4 opleiding af aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Zonder enige...