/ bedrijven / Schokkend Nieuws
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Schokkend Nieuws

keywords: tweemaandelijks tijdschrift, gespecialiseerd in genrefilms

Schokkend Nieuws is een tweemaandelijks verschijnend filmtijdschrift in Nederland en Vlaanderen. Het is dé autoriteit op het gebied van sciencefiction-, horror-, fantasy-, anime- en cultfilms. Belangrijkste activiteiten zijn het publiceren van recensies, interviews en achtergrondartikelen, zowel in het (papieren) magazine als online. Daarnaast activiteiten ter ondersteuning en promotie van de 'fantastische film' in de breedste zin van het woord.
Schokkend Nieuws wordt volledig geschreven en gedragen door vrijwilligers. We bieden een gezellig team van enthousiaste filmliefhebbers, veel vrijheid, veel eigen verantwoordelijkheid en bakken ervaring. Schokkend Nieuws is de 'kweekvijver' geweest voor veel filmjournalisten die nu betaald aan de slag zijn.
bijzonderheden
Belangrijkste activiteiten zijn het publiceren van recensies, interviews en achtergrondartikelen, zowel in het (papieren) magazine als online. Daarnaast activiteiten ter ondersteuning en promotie van de 'fantastische film' in de breedste zin van het woord.

Contact

postadres:
Trompenburgstraat 20-3
1079 TX Amsterdam
tel: 06-52020756

schokkendnieuws.nl

Personen

vakgebied