/ personen / Kim Herman
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]


kimherman.nl/

Mijn bedrijven

vakgebied

AV opdrachtfilms, Drama, Korte film, Theater / Stage

Kim Herman

keywords: acteur in opleiding, regie, camera, montage

Hoi, ik ben Kim. Leuk dat je leest!

Ik volg een opleiding tot acteur/theatermaker en zit nu in het 2e jaar van de Trap in Amsterdam. Hiervoor heb ik Filmacademie gedaan en ik werk als freelance regisseur/cameravrouw&editor en speler.

Ik ervaar het als een verrijking om dat wat ik tijdens mijn studie en werkervaring tot nu heb opgestoken op het gebied van verhalen vertellen, nu leer aan te vullen met een nieuw instrument naast mijn camera en montageset: mijn eigen lijf! Ik ben aan het ontdekken dat er zoveel meer met mijn eigen expressie mogelijk is dan ik dacht, en dat het ontwikkelen van die expressie eigenlijk alles in mijn leven ten goede komt. Mijn werk, mijn omgang met anderen, mijn kijk op het leven.

Ik wil in de toekomst mooie producties blijven maken als speler of maker. Verhalen vertellen met beeld is zo een prachtig en krachtig iets! Hier hoop ik gelijkgestemden te ontmoeten waarmee ik van een droom werkelijkheid kan maken. En ik geloof dat dat kan :-)

Bedankt voor het lezen en wie weet tot ziens!

Foto's

Informatie

trackrecord
Een korte film over de liefde ('Lief', scenario en regie), een korte documentaire over Elle Bandita ('I just want to call you Baby', regie en camera/geluid), een korte theatervoorstelling over gender identiteit ('komma punt', spel, tekst: Eva Marie de Waal), een korte bewegingsvoorstelling over Verlatenheid ('H814', spel, tekst: Rob de Graaf).
vraag mij voor
Als het gaat over de liefde, gender, seksualiteit en diversiteit dan ben ik zeker geïnteresseerd!
equipment
Sony A7s body met Sony FE 28-135mm lens en Sachtler grondstatief
hardware kennis
MacBookPro
software kennis
Final Cut Pro X