/ bedrijven / Toneel Vakschool Rotterdam
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Toneel Vakschool Rotterdam

keywords: acteeropleiding rotterdam

De Toneel Vakschool Rotterdam biedt sinds 2016 een particuliere 4-jarige acteeropleiding om het acteeronderwijs op hoog niveau bereikbaar te maken voor iedereen met een niet-aflatende noodzaak om te acteren, die het talent bezit om het vak te leren.

De opleiding is opgericht in samenwerking met docenten en alumni van verschillende HBO kunstvakopleidingen zoals de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie, Toneelacademie Maastricht en Codarts conservatorium.

Voor getalenteerde nieuwkomers bieden wij een vierjarige opleiding aan waarin je eerst de vaktechniek leert beheersen om deze daarna in de praktijk toe te kunnen passen.

Middels een groep van gepassioneerde docenten, medewerkers, intensieve begeleiding en een diverse en getalenteerde studentengroep proberen wij jouw acteertalent naar het voor jou hoogst haalbare niveau te tillen.

Voor liefhebbers en geïnteresseerden bieden wij, naast de vierjarige opleiding, ook parttime cursussen, workshops en trainingen aan.

Onze producten

Dit is een vier jarige parttime opleiding (3 dagen p.wk) incl. 1 jaar praktijkbegeleiding. De opleiding is bedoeld voor iedereen met een niet aflatende noodzaak om te acteren. Die het talent bezit en bereid is hard te werken om van acteren zijn/haar beroep te maken. Dit is een particuliere...
»
Naast de vierjarige opleiding kun je bij TVR ook parttime cursussen volgen. Deze zijn in het weekend of door de weeks in de avonduren. Iedereen is welkom! Er wordt rekening gehouden met ambitie en niveau. Op meerdere momenten in het jaar kan je instromen.
»
Naast de vierjarige opleiding kun je bij TVR ook parttime cursussen volgen. Deze zijn in het weekend of door de weeks in de avonduren. ​ Iedereen is welkom! ​ Er wordt rekening gehouden met ambitie en niveau. Op meerdere momenten in het jaar kan je instromen.
»

Foto's

Contact

vestigingsadres:
pupillenstraat 60
3023VW Rotterdam
tel: 0107954216

toneelvakschoolrotterdam.nl

Personen

vakgebied

Drama, Televisie drama / Dramaserie, Theater / Stage