/ companies / MirjamArt
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

MirjamArt

keywords: freelance art director, rekwisiteur en ruimtelijk vormgever

trackrecord
bijzonderheden
Dagdromen en fantaseren, daar was ik als klein meisje goed in, nog steeds eigenlijk. Zo droom ik van een droom die ik echt kan maken, zodat iedereen hem kan zien en kan voelen. Het meemaken van een droom, in het echt, is dat niet een droom? Creeëren, knutselen, vormgeven, het visualiseren van woorden en vertellen van verhalen, ideeën, fantasiën en dromen door middel van plaatjes, beelden of voorwerpen zodat het voor anderen een beleving wordt, is wat ik graag doe en in de toekomst nog meer wil doen. Ik ben een dromer, een chaot, knutselaar en vooral ook erg handig.
Ik ben goed in het ontwerpen van sets en het bij elkaar zoeken, regelen en maken van rekwisieten om een personage te 'laten leven'. Ook kan ik met klein en groot gereedschap overweg voor onder andere het maken van decors en props. Decoreren en schilderen doe ik met liefde. Ook op de computer (apple en PC) ben ik handig in Adobe Photoshop, Illustrator, Microsoft Word en Excel en heb ik kennis van Adobe InDesign, Vectorworks en Sketchup. Mijn favoriete films zijn onder andere: Amelie, The fifth element, Eternal sunshine of the spotless mind, Pirates of the Caribbean, Lord of the rings, Harry Potter, Hero en The Matrix. Ik spreek nederlands, engels en een beetje duits.
Ik heb art direction gedaan voor een dramaserie, speelfilms, korte filmpjes en een congres. Rekwisieten en setdressing voor films, tv series en commercials. Maquettes tijdens mijn opleidingen en voor een tentoonstelling in een museum. Grafisch werk voor films, tv series en opdrachten. En ik heb hiernaast ook veel geassisteerd bij grotere films en projecten.

Contact

postadres:
Elzenstraat 21 HS
1032 EP Amsterdam
tel: 0-53726670

mirjamart.nl

Personen

vakgebied

Commercial, Short film, Feature film, Drama for Television / Series